Skocz do zawartości

Jakie hostingi oferują kilka adresów IP

Brizu

Rekomendowane odpowiedzi

vspak,

1. Co mają statystyki Twojego konta do tego co napisałeś?

2. Ilość kont na serwerze nie ma wpływu na obciążenie pojedynczego konta. Było to wiele razy wspominane. W przypadku zbyt dużej ilości kont objawem jest niestabilne działanie, długie oczekiwanie skryptów na odpowiedź serwera co nie wiąże się z większym użyciem cpu.

Jak nie masz żadnych argumentów, nie pisz proszę.

Tak się zastanawiam czy Ty w ogóle czytasz to co piszesz?!

Kpisz ze mnie?

99,9% - skąd masz te statystyki? Z kątowni.

Kolejna kpina.

A co maja nasze statystyki do jakości twojego hostingu. Czy jak napisze 500 postów dziennie i będę odwiedzał forum 1000 razy na dzień to to zmieni jakość twoich usług. T

Do użycia CPU przez Twoje konto! Nie mają nic wspólnego z jakością. Wiesz co to jest jakość? Po twoich słowach tutaj, uważam, że nie masz bladego pojęcia.

Ja Ciebie nawet jeszcze nie zacząłem obrażać i tego nie zrobię bo nie chce zejść do twojego poziomu.

Zrobiłeś to. Reprezentujesz bardzo niski poziom wiedzy w tym wątku. Nie potrafisz sformułować żadnego rzeczowego argumentu. T

Jako właściciel dużej firmy hostingowej powinieneś w sposób konstruktywny radzić czemu wasz host jest taki a nie inny. A nie wyzywać od "wąskich" albo oceniać bo napisałem 5 postów a nie 8.

W konstruktywny sposób przedstawiłem Ci jak to działa i gdzie robisz błąd w myśleniu. Wąskie myślenie to nie jest żadne wyzywanie. Wskazałem Ci, że SEO to nie jedyne zastosowanie wielu adresów IP.

Edytowane przez hekko

Ja mam najmniejszy pakiet na Jupe.pl, postawiłem tam katalog Otwarty_mini, dziennie mam średnio 200 unikalnych wizyt, do tego Yandex i któryś bocik cały czas nachodzi mój katalog, do tego mam 6 stron z site 1000-5000 pod SWL i ani razu nie miałem majla o przekroczeniu limitu obciążenia :) Polecam

Jeszcze jedno na zakończenie, gdyż nonsensem jest ciągnięcie dalej tej dyskusji.

Mówicie, że macie hosting w innych firmach i dostajecie takich maili o przekroczeniu. Macie rację, niewiele firm na bieżąco informuje o tym. Jednak mając taki hosting, nie można spać spokojnie, gdyż można się obudzić i mieć zablokowane konto bez ostrzeżenia. Ostrzeganie jest kluczem.

Nie potrafisz sformułować żadnego rzeczowego argumentu

A jakiego argumenty oczekujesz?

Jeżeli stawiam kilka/kilkanaście stronek na hoście i ten po2 tyg. płacze że strony go zakilowały to nie potrzeba argumentów. To jest fakt.

Przetestowałem już wiele hostingów i wasz oraz jeszcze jeden jest po prostu słaby i tyle.

PS. Czy kpie z Ciebie. Tak kpię bo rozmowa z Tobą jest mało konstruktywna mimo, ze starasz mi się wmówić ze jest bardzo.

PS2. Nie oczerniaj innych firm hostingowych bo większość jest już na bardzo wysokim poziomie i nie spotkałem sie jak dotąd z firma która nie ostrzega o problemach. Więc nie chwal się, że TY jesteś taki prawie jedyny w tym względzie.

Edytowane przez sting2005

Jeżeli stawiam kilka/kilkanaście stronek na hoście i ten po2 tyg. płacze że strony go zakilowały to nie potrzeba argumentów. To jest fakt.

To nie jest argument. "Zakilowały" - co to w ogóle znaczy? Limit CPU jest takim samym limitem jak transfer miesięczny, czy zrozumiesz to czy nie? Po prostu go wykorzystałeś i tyle.. Wykorzystasz swój limit transferu i będziesz się żalił, że hosting jest słaby, gdzie indziej strony mniej transferu zużywały, he?

Przetestowałem już wiele hostingów i wasz oraz jeszcze jeden jest po prostu słaby i tyle.

Słaby.. jedyny Twój argument pojawiający się tutaj pod różnymi postaciami/nazwami. Do tego w żaden sposób nieuzasadniony.

PS. Czy kpie z Ciebie. Tak kpię bo rozmowa z Tobą jest mało konstruktywna mimo, ze starasz mi się wmówić ze jest bardzo.

Co tylko dowodzi, że nie masz pojęcia o czym piszesz.

PS2. Nie oczerniaj innych firm hostingowych bo większość jest już na bardzo wysokim poziomie i nie spotkałem sie jak dotąd z firma która nie ostrzega o problemach. Więc nie chwal się, że TY jesteś taki prawie jedyny w tym względzie.

Skądś biorą przykład :)

A co tu ma być słabego? Pomyśl logicznie i nie rzucaj takich słów, pustych. Ciągle tylko słabe, słabe.

Co mają znaczyć te .... ? Masz wątpliwości? Większość tych firm powstało później niż my. Od początku mieliśmy jasne limity i zliczanie, żadna mała firma wtedy nie miała takiego systemu. Ale wy wiecie lepiej :) Jesteście wszechwiedzący, najlepsi. Żyjcie dalej w swoim maluczkim świecie :)

Wole w maluczkim świecie, niż w wyczarowanym, z klapkami na oczach :)

Ja swoje powiedziałem co sądzę o tym hostingu, ktoś zapytał które poleca, ja mówię, że nie hekko/jupe i tyle. Każdy może wybrać co mu odpowiada. :)

koniec OT

Edytowane przez vspak

Ten malutki świat, to właśnie z klapkami na oczach - między innymi Twój. Pseudo-opinie takich osób jak Ty, nie powinny mieć miejsca. Ty nie wyrażasz swojej opinii, tylko krytykujesz (sama krytyka ok) bezpodstawnie hosting na podstawie faktu, że wykorzystałeś swoje zasoby.