Skocz do zawartości

Jakie hostingi oferują kilka adresów IP

Brizu

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

neteasy.pl proponuje seohosting. NIE POLECAM. Mam u nich hosting z opcją seo i Gateway Time-out to normalka, komunikat potrafi wyskoczyć co trzy odświeżenia strony. Raz blokuje skrypt na parę sekund, raz na parę minut ale zdarza się, że strona nie wyświetla się przez parę godzin. I tak codziennie. Są w miarę tani, okej ale przecież nie darmowi! Zaznaczam, że nie mam jakiejś rozbudowanej strony, no i mam wykupiony HOSTING z opcją seo, a nie zwykły seohosting, pod zapleczówkę.

MASAKRA.

Aktualnie szukam czegoś żeby przenieść stronkę i się z nimi już dłużej nie użerać. Szkoda nerwów. Stąd moja obecność w tym wątku. Jeśli ktoś może coś polecić z czystym sumieniem to będę wdzięczny.

Z góry dzięki

AUTOPROMOCJA:

Katalog stron: promujesz.pl l Ciekawe Lampy podłogowe l Kinkiety l Alarmy Satel

• 3 tygodnie później...

A co myślicie o seolite.pl,seo-host.pl lub linuxpl.com do wyboru jedno konto na seolite.pl lub cztery konta na linuxpl.com. Potrzebuję serwer pod 4 strony zapleczowe, każda z róznym ip :) Czy stwierdzenie "własny adres ip" w przypadku linuxpl.com oznacza unikatowy adres ip? Ewentualnie, które hostingi, seo hostingi polecacie pod zaplecza?

Edytowane przez gallanonimowy

Sprawdź ofertę seonic.pl.

ps. możemy również zaoferować skonfigurowany VPS z 4ma IP z różnych klas C.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Nie polecam seolite.pl i seo-host.pl koszty duże jakość marna, np. przedwczoraj posypał się seolite.pl nie chodził 24 godziny brak informacji dlaczego, dzisiaj nie chodzi seo-host.pl i ta sama sytuacja, ogólnie słaba jakość hostingu najlepiej unikać polskich dostawców SEO hostingu.

Pani i Panowie to jaki w końcu Hosting polecacie, aby łatwo się poruszało po panelu i wszystko się ustawiało intuicyjnie. Czy może się ktoś doświadczony wypowiedzieć, chciałabym wykupić hosting z 10 - 20 IP mniej więcej. Ale każdy odradza nikt nie poleca, szukam za granicą ale jest tego tyle, nie chce ryzykować.

Polecam wam moje dwa sklepy | Activegarden.pl - Place zabaw, zabawki ogrodowe| ECO24 - Pojemniki na odpady, kosze na śmieci

• 3 tygodnie później...

A co myślicie o seolite.pl,seo-host.pl lub linuxpl.com do wyboru jedno konto na seolite.pl lub cztery konta na linuxpl.com. Potrzebuję serwer pod 4 strony zapleczowe, każda z róznym ip :) Czy stwierdzenie "własny adres ip" w przypadku linuxpl.com oznacza unikatowy adres ip? Ewentualnie, które hostingi, seo hostingi polecacie pod zaplecza?

Napisz do supportu linuxpl - wyślą Ci listę 53 IP, sporo adresów z różnych bloków C naliczyłem. Ja chyba się skuszę na, bo piszecie o tych tańszych, że tragedia. Lepiej te 50 zł rocznie dołożyć i nie mieć zmartwień.

Ma ktoś z forum Konto SEO w Linuxpl ?

Internetowa Baza Stron