Mion Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 "Znam" firmę która do wykupionego VPS,a oferuje dodatkowe IP w cenie 5zł ... tylko teraz Wbiłeś mi gwoździa czy będzie to IP dedykowane tylko pod jednego usera HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 na vpsie raczej nie ma szans na inne niz dedykowane ip, jesli to cena miesieczna to jest ok. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 ja pomimo tego, że edu-write nie poleca usług szybki-serwer (bo nie doszły do niego maile z danymi do zamówionych kont), zapraszam do sprawdzenia usług. Do wyboru jest 12 grup adresów różniących się klasami A,B lub C. Oferujemy też adresy IP dedykowane w cenie od 12 do 30 zł. rocznie ( w zależności od ilości, szczegóły pw lub @ ) Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOSEO IT Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Zapraszam do przetestowania naszych kont SEO, posiadamy 100 adresów IP z ponad 15 klas adresowych. Cała lista dostępnych adresów znajduje się pod adresem https://www.hoseo.pl/adresy-ip. HOSEO - HOSTING SEO, VPS SEO, CLOUD SEO, Serwery dedykowane SEO i nie tylko! Dostęp do +700 adresów IP z ok 100 klas adresowych! + AUTORSKIE NARZĘDZIA HOSTINGOWE! SEOWAY Sp. z o.o. ul. Sabały 60, 02-174 Warszawa, NIP: 5223003908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas_h Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mam kilka kodów promocyjnych do rozdania dla https://hostnine.com/ (uprzedzając wątpliwości - nie mam za nie żadnej prowizji). Kody zostały wysłane w biuletynie dla partnerów (pierwszy raz wysłali takie kody). Shared Hosting: 25% zniżki w wszystkich pakietów: May2010 1 miesiąc za 1 cent: 1cent $25 zniżki za roczny pakiet unlimited (Enterprise package): 25off Reseller Hosting: Reseller Level One plan za $9.95, coupon: 10off $25 zniżki za roczny plan Level One reseller plan: 25off hostnine - najlepszy hosting pod SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GłowaNET Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 (edytowane) https://glowanet.pl/ 1 Adres IP - 30zł netto rocznie 10 IP- 200zł. Do dowolnego pakietu- ilość adresów IP n/o. Edytowane 9 Czerwca 2010 przez GłowaNET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 https://glowanet.pl/ 1 Adres IP - 30zł netto rocznie 10 IP- 200zł. Do dowolnego pakietu- ilość adresów IP n/o. A może włączycie komórkę? Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Kolego jak chcesz to stawiaj wszystko na jednym, tylko potem nie płacz na forum . Nie jeden plakal na tym forum ze zbanowalo mu pokaźna liczbe stron...o dziwo na wielu różnych ip. No ale to dla googla nie jest problemem- whois Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienek Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ja mogę polecić hoseo.pl - korzystam z nich od ponad miesiąca - nie zauważyłem awarii, cenowo także są interesujący. -- www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whs Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 https://www.web4-hosting.pl/oferta/wyprzedaz/ - do serwera vps można dokupić nieograniczona ilość IPków, ceny oceńcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz.nowicki Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Hostit.pl daje do 10 adresów IP w przypadku serwerów współdzielonych. Przy zakupie VPS otrzymasz do 4 adresów IP, a każdy następny to 8 złotych netto. Pozdrawiam. 3 linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 jakieś kolejne firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Mało tego chłopacy chyba nie wymienili, myślę, że możesz coś z tego wybrać. Od siebie mogę polecić szybki-serwer.pl i chociaż strona nie jest od dawna uaktualniana to ofertę nadal mają moim zdaniem atrakcyjną. Od 2 lat mam tam jedno konto, wczoraj klientowi załatwiłem drugie, a w ciągu tego okresu nie było większych problemów z serwerem. Support na komunikatorze bardzo dobry, szybka realizacja zamówienia i masz jak się nie mylę 500 IP. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impuls2003 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Posiadam najtanszy serwer dzierzawiony na OVH. Bez problemu daja IP. Pozycjonowanie stron internetowych Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Szybki-serwer, po dziś dzień nie zmienili strony na dzień dobry widać błędy nie bolą Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Arni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi