Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mialem to samo, pani z BOK wytlumaczyla mi, ze jak dodam na poczatku domene, to pozniej nie moge na dole zaznaczac jej ponownie, bo system zlicza je razy 2 i sie kaszana robi :)

mam nadzieje, ze zrozumiesz o co mi chodzi :blink: - ja sam nie wiem :rtfm:

Edit: po prostu nie zaznaczaj nic w: "Propozycja innych nazw domen: "

;)

A szlak by to trafił, zakończyli promocję .

I to w czasie jak odświeżałem listę domen, cofnąłem się żeby jeszcze coś dodać i gdy wróciłem do płatności zamiast zera było już 10zł przy każdej domenie. Ale pech ;)

I zdjęli z pierwszej strony to słoneczko "darmowa rejestracja 100 pierwszych domen"

to było do przewidzenia - promocja raz że totalnie chybiona (koszty by się w życiu nie zwróciły) dwa że nieprzemyślana czyt. afera z 1000 domen na 1 usera.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

zakończyli promocję .

...

I zdjęli z pierwszej strony to słoneczko "darmowa rejestracja 100 pierwszych domen"

:)

niczego nie zakończyli

promocja dalej jest jaka była

zauważyłem tylko pewne rozbieżnosci w wyświetlaniu strony pomiedzy FF a IE7

i pod IE nie działaja niektore przyciski

.

Pojawiło mi się ponownie słoneczko z promocją na stronie głównej z domenami.

W podsumowaniu (przy większej ilości domen) pokazuje 0zł przy pierwszych 10 domenach, a przy każdej następnej już po 10zł.

Zarejestrowałem więc 10 domen za free :)

A teraz cała moja rodzina zapragnęła po 10szt. domen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności