Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

W ogole nie dotarł do mnie list aktywacyjny, tydzien temu zamowilem domenki, wszystko pieknie, ladnie. Z mojego IP, na moje dane nikt nie zakladal, nawet nie wykorzystalem puli 100 domen i cisza. Wszyscy wczensiej pisali, ze list szedl 2-3 dni... u mnie to juz tydzien... Tez tak ktos ma?

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może pomyliłeś się wpisując adres (literówka), albo poczta polska zrobiła swoje :) Znajomi dostawali natychmiast list (tzn 2 dni)więc bardziej stawiam że raczej poczta.......

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Dziwne, ale tak to właśnie u ich działa. Dopiero po zarejestrowaniu zgłoszonych domen pojawią sie w panelu konta.

Pozdrawiam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W ogole nie dotarł do mnie list aktywacyjny, tydzien temu zamowilem domenki, wszystko pieknie, ladnie ... Tez tak ktos ma?

Ja miałem identycznie - napisałem emaila i za kwadrans mi odpisali, że konto zostało już zweryfikowane i domeny czekają do 1 na ewentualną rejestrację. Nie wiem, dlaczego tak - być może dlatego, że mam tam konto już chyba trzeci rok i płacę za domeny od dawna? Nowe konto, które założyła sobie moja żona wymagało weryfikacji - przyszedł list z kodem.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

A co do listy domen ktore czekają na rejestracje to nigdzie takowej nie ma ;) Nawet historia ostatnich operacji nie działa ;]

administracja/faktury/zamówienia w trakcie Tam masz listę domen przeznaczoną do rejestracji. Przynajmniej ja ją tam mam

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności