Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Na forum ovh napisali, ze to ostatni dzien ;-) no to chyba juz perelek nie znajde, ale jak 100, to 100, trzeba dobic do konca ;D

W końcu będzie można zagospodarować domenki :D

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Właśnie sobie zamawiam swoje i mam w związku z tym pytanie.

W oknie "wyświetlenie zamówienia" przy części jest cena 10pln, przy innych nic. Wygląda to tak jakbym tylko niektóre mógł zdobyć promocyjnie, a innych nie (oczywiście wybrałem same .pl). Czy ktoś wie o co możę chodzić?

Właśnie sobie zamawiam swoje i mam w związku z tym pytanie.

W oknie "wyświetlenie zamówienia" przy części jest cena 10pln, przy innych nic. Wygląda to tak jakbym tylko niektóre mógł zdobyć promocyjnie, a innych nie (oczywiście wybrałem same .pl). Czy ktoś wie o co możę chodzić?

Bierz maksymalnie po 10 w jednym zamówieniu a nie będzie problemu.

Skrypt chroniący zasoby serwera przed atakami botów exaBotDefender: https://docs.google.com/View?id=dgkd4pj4_0hfj5j4gx

Tak siedzę i wymyślam domeny i zastanawiam się ....hm...nie wiem ile już dodałem domen - chyba licznika nie ma nigdzie ? Jak przekroczę setkę, to co ? obrażą się ? czy nie będzie możliwości 0 zł ?

Druga kwestia, to jak przy dziecięciu domenach wziąłem jeden serwerek wirtualny, to od razu wszystkie domeny zostały zarejestrowane w nasku, a jak bez hostingu to nic - trzeba czekać...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Przekroczono limit czasu połączenia

Serwer www.ovh.pl zbyt długo nie odpowiada.

Chyba sie wkur....

:-)

eee - cały czas coś dodaje - nie ma problemu.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności