Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hooli -> wpierw domenę musisz dodać do DirectAdmin na właściwym serwerze -> później zmiana DNSów....

...tylko zmieniłem DNSy u siebie poprawnie - wszystko przeszło dostałem nawet na maila info że zostało zrealizowane tylko jak wchodzę na domenę to nadal przekierowuje na ovh - czy ktoś ma podobnie ?

Hmm a promocja wydaje się że trwa nadal - sprawdziłem jeszcze pare domen i nadal płatność 0 zł...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

hehe a u mnie jaki cyrk, rejestrując domeny poprosiło mnie o podanie danych więc podałem swoje dane takie jak mam na koncie w ovh zarejestrowanym jakieś 2 lata temu (byłem na nim zalogowany wpisujac te dane) i okazało się że automatycznie utworzyło mi 2 konto o identycznych danych, na nowym koncie 10 domen a na starym 80, te na nowym zarejestrowane odrazu a na starym 80 czekało do października, napisałem maila do supportu w tej sprawie ale wsumie nic nie zrobili a dziś zaglądam i 80 domen w panelu starego konta zniknęło ;( więc dostało mi się trochę po du**e za tych nadgorliwych rejestrujących po pare tys. domen

A mnie ta banda w H zrobiła nie dostałem ani jednej domeny, nie dostałem listu z kodem

a dziś przyszedł email że nie dopełniłem obowiązku podania kodu?

tylko gdzie w tej prmocji określony był czas wpisania tego kodu z listu?

W huka sobie lecą i tyle.

ps. nie tworzyłem wielu kont nie oszukiwałem, mam u nich juz domeny i serwery.

Dziś miła Pani w suporcie tel. stwierdziła że już po promocji i nie dostane nic, nawet jeśli list nie dotarł na czas ( jaki czas?) to już nie można podać kodu.

Nie mam więc najlepszego zdania o oVh.

Wybrali sobie z puli klientów kliku co mają ładne oczy i im dali te domeny.

Jak dzwoniłem w tej sprawie do nich na infolinie kilka dni wcześniej to powiadomili mnie że domeny dostane, a dziś ZONK.

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Mnie tez oszukali...

"W ramach promocji Domeny .pl za 0 PLN zoyli Pastwo zamówienia xxx, xxx

Zamówienia byy realizowane w oparciu o podwójn weryfikacj: poprzez kod przesany wiadomoci SMS oraz kod przesany poczt tradycyjn. W przypadku zoonych przez Pastwa zamówie xxx, xxx nie zostay na czas dopenione wszystkie zaoenia promocji dotyczce weryfikacji, dlatego te zamówienia nie zostan zrealizowane."

Czyli ja ponosze odpowiedzialnosc za nasza PP.

Do tego zamowilem tylko 2 domeny i mialem zamiar uzyc obie na powazne projekty z zamiarem przedluzenia. Mam tez juz u nich kilkadziesiat innych domen, ktore regularnie oplacalem.

Klientow ktorzy dadza im zarobic maja w du**e, za to rejestruja tym ktorzy biora wszystko pod zaplecze nie majac zamiaru przedluzac domeny.

No coz juz dzisiaj zaczalem transferowac od nich pierwsze 10 moich domen.

Ta promocja odbije im sie czkawka...

Szkoda tylko ze zablokowali domeny ktore chcialem rejestrowac, a sa one dla mnie bardzo wazne :/

tunery tv - portal o kartach telwizyjnych

ilustrator - profesjonalna grafika komputerowa

A może chcecie się czegoś dowiedzieć o Bułgarii ?

Też nie dostałem.

"Według naszego systemu nie dokonano pełnej weryfikacji. Niestety promocja jest zakończona i nie możemy zrealizować zamówień."

Pomimo weryfikacji kodem SMS i kodem z listu.

A gdy się upominam, że jednak wszystko jest OK to stała gadka, że już po promocji i nic nie są w stanie zrobić.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Dziwna sprawa z tą weryfikacją, mimo tego że miałem konto już weryfikowane wcześniej, jeszcze raz mnie weryfikowali smsem i pocztą.

W moim wypadku na szczęście list doszedł w 2 dni i wszystkie domenki są już u mnie na koncie.

bugi się niestety mogą zdarzyć przy takich ilościach zamówień, pewnie niezakupione domeny niedługo wrócą do puli domen wolnych.

searching.. bing.com

Hunting in Poland

No to jednak na reputacji bardziej straca niz zyskaja. Po co slali kody, skoro wiedzieli, ze promocja sie konczy? Albo robia zamieszanie wokol siebie za wszelka cene, albo nie wiem...

Z jednej strony pokazuja się jako przykladni, dobrzy itp. A z drugiej walą w bambuko. Co im szkodzi kilkaset domenek zalozyc wiecej? Co to za polityka? Moze sie jeszcze opamietaja ;)

P.S. ja swoje zarejstrowalem, ale dziwi mnie ich postawa wobec innych...

Widzę, że nie tylko ja mam taki problem jak koledzy - weryfikowali mnie kodem SMS, weryfikowali kwitem, weryfikowali mnie skanem dowodu osobistego - wszystko na nic. Wyłudzili dane osobowe i nie dali nic w zamian. Jak widać prawdą jest, co pisał Octave - klienci z Polski są gorsi niż klienci z Francji.

Wrócę na chwilkę do weryfikacji skanem dowodu osobistego przez stronę https://demo.ovh.pl/ - czy ktoś patrzył po site: demo.ovh.pl ? Dlaczego skany dowodów osobistych są do ogólnego wglądu? Czy domagając się od nas podania w ten sposób danych osobowych troszkę nie przeginają?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności