Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wprawdzie dostałem wszystko co zamówiłem, ale ogólnie zrobili totalny bajzel z tymi potwierdzeniami. Ja nie musiałem nic potwierdzać w przypadku tych domen. Może wystarczyło u mnie jakieś wcześniejsze potwierdzenie przy przedłużaniu dedyka.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Szczerze mówiąc jeszcze jestem w szoku.

Nigdy nie byłem przez żadnego rejestratora tak fatalnie potraktowany.

Nie chciałem używać wulgaryzmów w trakcie rozmowy tel. i przy weryfikacji danych osobowych (sms,list,skan) gdyż rozmawiałem tylko z pracownicą która 3 x mówiła że promocja się skończyła i już nic nie można zrobić.

Tylko że ja te domeny zakładałem tydzień temu i dostosowałem się do wszystkich możliwych weryfikacji za każdym razem.

Uciekło mi 90na100 domen. Totalna kaszana, mają moją kasę za serwer, moje dane osobowe nawet skan dowodu i numer komórki i stacjonarnego. Przede wszystkim spis wolnych domen które mogą być zarejestrowane na pracownika firmy OVH!.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Obawiam sie, ze moga sie sprawdzic te scenariusze, ze pracownicy/ktos tam ktos tam moze rejestrowac, lub zakladac (lub juz zalozyl) opcje na domeny, ktore mialy jakąkolwiek wartosc.

Jaki byl sens ten akcji? Trzeba pomazac troche na forum ovh. Juz widze, jak sie tlumacza lawiną "lewnych" kont, ale to chyba nie Wasza wina (tych ktorzy mimo prawidlowej procedury nie dostali domen)?

Po co robic promocje, jesli nie mozna sie z niej wywiazac, nie tylko technicznie, ale i fizycznie, bo chyba ilosc rejestracji ich przerosla...

No cóż niby ładna promocja, ale jak zwykle są problemy.

Zarejestrowano mi jedynie 20 domen z pierwszego zamówienia, pozostałe podobno nie mogą być zarejestrowane bo nie dopełniłem formalności (nie zweryfikowanego mojego konta). Szkoda, że 20 domen udało się zarejestrować, bo weryfikacje przeszedłem.

Kpina i żal. Maile odbiera tam osoba, która jedyne co potrafi napisać to "promocja już się zakończyła i nie ma możliwości rejestracji domen". Wcześniej hasłem przewodnim był brak weryfikacji, gdy zwróciłem uwagę, że moje dane zostały potwierdzone, zmieniono śpiewkę, że promocja trwała do 30.09 i się spóźniłem. Gdy udowodniłem, że domeny zostały zarejestrowane w czasie trwania promocji - okazał się, że teraz jest już za późno.....

Fatalne zachowanie, kpina i żenada. 0 merytorycznych odpowiedzi.

Promocja się skończyła i tyle. Koniec to koniec.

OVH wiele stracił w moich oczach, bo nie wierze, żeby się coś mogło zmienić.

Gratuluję osobom, którym udało się zarejestrować domeny. Cieszcie się bo jak widać jest z czego.

pozdrawiam

U mnie nie zrealizowali jeszcze 2 zamówień. Jedno "płaciłem" (ten przycisk na dole "opłać domenę") parę dni to wykonaniu zamówienia a drugie zamówienie jest z 30 września z 23:30 więc zobaczę co z tym wyniknie

edit:

Dział techniczny: "nie wiemy dlaczego domeny nie przeszły weryfikacji, pewnie to Pana wina. Proszę się skontaktować z działem handlowym, żeby uzyskać szczególowe informacje"

Dział handlowy: "nie wiemy dlaczego domeny nie przeszły weryfikacji, pewnie to Pana wina. Domeny nie zostaną już zarejestrowane"

Po stanowczym wytłumaczeniu, że to jednak nie moja wina, przeproszono mnie i w sumie co mi to daje. W jednym z tych zamówień jest pewna domena, z którą chciałem dość pilnie wystartować bo temat jest świeży i wkrótce będzie popularny. A tak to muszę czekać na zwolnienie domeny i liczyć, że nikt jej przede mną nie zarejestruje. Na pocieszenie powiedziano mi, że za kilkanaście dni startuje nowa promocja z domenami i wtedy będę mógł je rejestrować promocyjnie, jednak żadnych szczegółów nie udało mi się wyciągnąć.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

mnie tam zarejestrowali wszystkie i w sumie nigdy nie miałem problemów z ovh więc to o czym piszą co po niektórzy dla mnie jest abstrakcją.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Widocznie miałem szczęście, bo mnie zarejestrowali nawet te zamówione 30 września i 1 października rano. :D

Konto weryfikowałem 2 tyg. temu.

Tym bardziej dziala to in minus OVH bo przy moim zamowieniu jest wciaz:

"Zamówienie zostało opłacone 30/09/2008 a 20:40:20 - Zamówienie jest w trakcie realizacji."

Konto zweryfikowane dwa tygodnie temu, zaraz na poczatku promocji.

No ale widac nie zalapalem sie do puli szczesliwcow :)

Tym bardziej dziala to in minus OVH bo przy moim zamowieniu jest wciaz:

"Zamówienie zostało opłacone 30/09/2008 a 20:40:20 - Zamówienie jest w trakcie realizacji."

Też tak tłumaczyłem w rozmowie z konsultantem ale dla nich to oznacza "Zamówienie trafiło do fazy weryfikacji"

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności