Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Taka promocja naruszą dobra zbiorowe klientów. Ludzie spełnili wymagania regulaminu promocji a domen nie dostali.

Na info linii jakaś młoda dziewczyna mówi to wina kierownika on sam weryfikował wszystkie zamówienia i my na to wpływu nie mamy.

Zawsze zawiedzeni mogą napisac pismo z reklamacją.

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zawsze mozna zlozyc reklamacje, ktora i tak nic nie da, bo jak cytuje Pani w emailu:

Podczas tworzenia zamowienia na darmowe domeny .pl była umieszczona

następująca informacja: Oferty promocyjne nie dają gwarancji rejestracji domeny.

Bardzo dobrze sie zabezpieczyli :)

A "młoda dziewczyna z infolinii" pisze do mnie z pretensjami, że używam jej imienia i nazwiska na swoim blogu gdzie opisuję ich proceder wyłudzania i publikacji naszych danych osobowych. Dziwnie się robi z tym OVH.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zamowilem 2 tyg temu tylko 7 domen i niestety dzis dostalem info, ze jest po promocji i bleble je stracilem. Szkoda. Nazwy domen byly dla mnie dosc wartosciowe.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Tak ogólnie to nie widziałem drugiej tak dużej firmy i tak PRYMITYWNEJ......

Na forum kilka razy w miesiącu post o tematyce jacy to nie jesteśmy wielcy, jacy super, jak szybko stawiamy serwery...z podanym czasem co do SEKUNDY......iście Goebelsowska propaganda.

Jakiś jeden gościu, który chyba oficjalnie reprezentuje ovh, ale po odzywkach to jakby do kolesi się zwracał a nie do klientów.

Nieraz wydaje mi się, że mają tam też 'klakierów' na forum, bo jak 'siądą' na człowieka grupowo, to szkoda gadać (gość przekonuje, że jest zadowolony z tego, że musiał zapłacić za setup i zapewnia, że chętnie zapłaci za kolejny przy zmianie serwera.....)

Bardzo możliwe, że prymitywizm wieje tylko z polskiego odłamu ovh, ale mimo wszystko niesmak straszny pozostaje.

....tylko......chyba niestety nie znajdę nigdzie takich cen na dedyki...

Jeśli jest konkurencja z NORMALNYM podejściem do klienta , max 10% droższa, to wskażcie mi ją , a zabieram się z OVH czym prędzej.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Dostałem 100/100, wszystko ładnie zarejestrowane i po raz kolejny jestem bardzo zadowolony z OVH. Może trochę niepotrzebna była ta weryfikacja skoro miałem u nich już trochę domen (pod tym samy NICem), no ale przyszedł sms, list i wszystko odbyło się bez problemów.

Natomiast to co piszecie wydaje się trochę dziecinne. Było wyraźnie napisane "Oferty promocyjne nie dają gwarancji rejestracji domeny." - jeśli chcieliście mieć 100%-ową pewność, że dostaniecie domeny, trzeba było za nie zapłacić. Co za idiota rejestruje wartościowe domeny w promocji z której od początku jest jasno napisane, że nie są gwarantowane?! Może to będzie dla was nauczka, żeby więcej myśleć w przyszłości.

@Iguana "No ro teraz sprzedadzą dane osobowe i te ileś tam osób które dostały domeny im się zwrócą "

jakieś dowody czy tak sobie tylko piszesz?

@pajmon - Też bym sobie nie życzył wykorzystywania mojego nazwiska na blogu w kontekście jakiś 'wyłudzeń'. Jesteś niezadowolony, dlatego że nie dostałeś za darmo domen od OVH, to pisz o OVH, a nie o szarej pracownicy. Po pierwsze nie ona odpowiadała za weryfikację, po drugie najprawdopodobniej cały helpdesk dostaje odgórne wytyczne. W ogóle jej się nie dziwię ;)

@mario1973 - Jestem bardzo ciekawy czy znajdziesz lepszy helpdesk, nie mówiąc już o dedykach tylko 10% droższych.

Nie piszcie pod wpływem emocji :)

@mario1973 - Jestem bardzo ciekawy czy znajdziesz lepszy helpdesk, nie mówiąc już o dedykach tylko 10% droższych.

Ogólnie na podstawowe usługi nie narzekam (ot coś tam tną z gwarantowanych prędkości , tracert do serwerowni taki tam sobie), domen kupiłem tyle ile chciałem,

helpdesk...hm...też kiedyś cytowałem na forum pracującą tam panienkę, zatem nie przesadzaj z heldeskiem, że nie znajdę lepszego.....

Cen nie znajdę lepszych to fakt.

Zabrałbym się od nich tylko dla zasady (nawet dopłacając trochę do konkurencji) - zalatuje wiochą straszną w tym polskim ovh .....może nie powinienem więcej zaglądać na ich forum???? ale, gdybym nie czytał ich forum, to cholera wie, czy dowiedział bym się o tej promocji domen...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Gdyby w e-mailach do mnie podpisywał się "zespół OVH" to tak bym napisał. Gdybym chciał panią Anetę obrazić - to bym nic nie napisał. W kontekście wyłudzenia danych osobowych pisałem o samym OVH i kolesiu, który publicznie przyznaje, że klienci z Francji są traktowani lepiej niż ci z Polski. Po co chcieli od nas skanów dowodów osobistych z wymaganiem ładowania danych na publicznie dostępny serwer, by po kwadransie pisać, że nie przeszedłem weryfikacji? Zbyt mało aryjski wygląd mam na zdjęciu w dowodzie?

Jasne, że sytuacja mnie zirytowała - obiecali "100 domen dla każdego", i nagle zmienili zdanie. Szkoda mi wysiłku jaki włożyłem w wymyślanie (czasami naprawdę fajnych) nazw domen - a jak się poczuli Ci, którzy trafili perełki?! Jakaś gwarancja, że wewnątrz OVH nie zarejestruje sobie ktoś tych domen?

Promocja nie promocja - wszyscy traktowali OVH bardzo poważnie (bo firma wydawał się solidna, ich oferta jest po prostu świetna), a sposób załatwienia sprawy wielu rozczarował - w tym i mnie.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

"W przypadku złożonych przez Państwa zamówień nie zostały na czas dopełnione wszystkie założenia promocji dotyczące weryfikacji"

"Oferta dedykowana dla osób prywatnych, małych i średnich przedsiębiorstw oraz resellerów.

Oferty promocyjne nie dają gwarancji rejestracji domeny."

Kod wysłany pocztą 17 września nie doszedł do dzis... (o ile byl wyslany)...

I to by było tyle jeśli chodzi o moje domenki w ovh...

Komu by tu teraz "podziękować", poczcie polskiej czy ovh....

Ciekawe tylko w jakim celu chcieli weryfikować moje dane skoro mam już u nich inne domeny i serwer...

mi sie chyba zarejestrowaly wszystke ktore chcialem

fakt dziwne mam dedyka u nich i z tego samego konta rejestrowalem domeny, wiec weryfikacja jest bez sensu, ale naszczescie rozpocząlem ja od razu gdy dowiedzialem sie o promocji z PIO

problem byl jeden nie bylo regulaminu tak naprawdę, wiec z drugiej strony mogli zrobic co chcieli, a to niestety nie wplynie dobrze na ich wizerunek

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Guzik, nie poczta - a przynajmniej nie w każdym przypadku. Wiele osób potwierdziło rejestrację kodem przed 1.10 i też nic nie dostało.

pozdrowienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności