Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W formularzu rejestracji akceptujemy dokument nazwany Ogólne warunki rejestracji domen (https://www.ovh.pl/prywatne/dlaklienta/dokumenty/ogolne_warunki_rejestracji_domen.pdf), czyli to nie jest regulamin tej konkretnej promocji. Chyba, że coś pominąłem.

Skoro przy zakupie akceptujemy TYLKO ten jeden stary regulamin, to znaczy, że nie ma innego. Dziś bierzesz 100 .pl za free i robisz z tym co chcesz...

aaa tak swoją droga, to jaki jest faktyczny koszt jednej .pl ? bo jeśli do tej pory taki Home ciachał na mnie 100% marży, to czas mi zjeżdżać z niego - mam tam z 50 pl-ek ...... i płace frajersko 100 zeta netto za przedłużenie .....

M

ale tak apropos słonia...to czy dobrze widziałem, że kapitał zakładowy ovh w Polsce to 50 tys zł ? Najmniejsza wartość, prawie jak pierwszej lepszej firmy 'krzak' sp. z o.o. ?? hm.....

Mam nadzieję, że w razie czegoś, to i tak w NASKu wpisany jestem ja i domeny będą moje.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Regulamin jaki był taki jest dalej. Nie ma nic do niego dodanego dotyczącego tej właśnie promocji. Więc nie ma nic co by wiazało się w przyszlości z zakupem domeny za 0 zł.

OVH słynie z tego że nie rozgłasza i nie reklamuje swoich promocji. Podobnie było z serwerem 1000GP, była sobie gdzieś strona z opisem tego serwera, na ktorą nie było zbyt latwo trafić. Kto wiedzial ten korzystał ;)

.

Poszło na początek 10 domen :)

Jak dają za darmo i nie wymagają odnowienia, to z chęcią wezmę :}

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

a co to jets ta GOLD opcja w domenach? bo mimo ze nie zaznaczalem to i tak mam w zamiowieniu..

Przy wyborze opcji hostingowej masz gold, diamond, i coś tam - wybierasz tą pierwszą opcję (gold) i w następnym kroku po prostu pomijasz wybór hostingu. Dostajesz tylko rozpiskę wybranych domen i sumę 0 zł na końcu.

Uwaga - jeśli już na swoim koncie masz jakiekolwiek domeny *.pl to one się wliczają do tej promocyjnej setki - trzeba zamówić o te kilka (które już mamy na tym koncie) mniej.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności