Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

heh, nie wiem co im się stało ale dziś dostałem swoje 100 domen.. mimo, że jak większość powyżej przerabiałem te same problemy, począwszy od blokady konta, prośbie o skany dokumentów skończywszy na nagłym zakończeniu sprawdzania każdego wniosku..

a dziś domenki zarejestrowane a konto aktywne !!!

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Liczba zarejestrowanych nazw domen przez NASK i PARTNERÓW w ostatnim tygodniu, od 29 września do 6 października 2008: 29256;
Liczba zarejestrowanych nazw domen przez NASK i PARTNERÓW w ostatnim tygodniu, od 22 do 29 września 2008: 13820
Liczba zarejestrowanych nazw domen przez NASK i PARTNERÓW w ostatnim tygodniu, od 15 do 22 września 2008: 16785;
Liczba zarejestrowanych nazw domen przez NASK i PARTNERÓW w ostatnim tygodniu, od 8 do 15 września 2008: 13281
Liczba zarejestrowanych nazw domen przez NASK i PARTNERÓW w ostatnim tygodniu, od 1 do 8 września 2008: 13909;

sygnaturka.png

Czyli licząc z grubsza wkrótce pojawi nam się około 15 000 nowych spamów !!!

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

[ nierzetelni partnerzy ] przez telefon mówili, że do 30 mogę rejestrować, a jak dostałem pocztą kod i aktywowałem konto, to się okazało, że już niby za późno, **** a nie firma

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Z tą aktywacją jest jakiś straszny wał aktywowałem konto 19 września( kodem z listu ), 96 domen dostałem bez problemu, 4 na których w sumie mi bardzo zależało już nie i jako powód podano brak aktywacji konta. Oczywiście dyskutowałem z nimi ile mogłem, ale nic nie wskórałem, w sumie nie potrafili mi powiedzieć dlaczego tych 4 domen nie zarejestrowano. Ogólnie promocja ciekawa, ale źle przygotowana, zamiast się z niej cieszyć, czuje lekki niesmak, bo domeny na których mi bardzo zależało dalej są zablokowane i nie mogę ich normalnie zarejestrować.

Nie wiem o co Wam chodzi. Pisało, że promocja nie gwarantuje rejestracji. Sam dostałem tylko dwa zamówienia z 4 czy tam 5. Składałem je w kilku dniowych odstępach ostatnie przed północą 30 września. Jedyne do czego mogę się przyczepić to to, że mogliby napisać coś, że reszty domenek nie zarejestrowali bo w sumie nie wiem co z resztą mojego zamówienia... W paru przypadkach zapewne zawiodła kochana Poczta Polska sam czekam na dwie paczki od kilkunastu dni. Mogło się zdarzyć, że zawiódł w pojedynczych przypadkach czynnik ludzki u nich w firmie. Pozostałe przypadki to po prostu zakończyli promocje jak uzbierali milion i mieli do tego prawo bo taką ofertę wybieraliście, że Wam nie gwarantowała zarejestrowania. Jak Wam tak zależało było wybierać opcję płatną a dostalibyście domeny na 100%

EDYTA:

błędy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności