Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałem obrót nie zysk, więc wszystko dobrze policzyłem. Jeżeli jest tak jak mówisz, że nie ma żadnych rabatów to najwyraźniej spece od marketingu wymyślili, że będzie to dla nich większa promocja niż jeżeli wydaliby tą kasę na reklamę.

reklama - ulotki, plakaty, wizytówki

Tanie kredyty przez internet - kredyty mieszkaniowe, kredyty gotówkowe oraz samochodowe

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie uwzględniacie tego, że od 1 stycznia 2009 ceny odnowień w NASK spadną (ma to być ogłoszone jeszcze we wrześniu), a ovh może pozostawić ceny na tym samym poziomie i wtedy szybko to sobie odbiją.

Przecież w OVH nie będzie Cię trzymał żaden program lojalnościowy, jeżeli nie obniżą cen będziesz mógł opłacić domeny u konkurencji.

Skrypt chroniący zasoby serwera przed atakami botów exaBotDefender: https://docs.google.com/View?id=dgkd4pj4_0hfj5j4gx

Do jakich cen schodzi NASK? Nigdzie nie mogę znaleźć o tym info, ale jeśli zejdzie np. do 30 zł a ovh chciałoby zatrzymać ceny na 66, to raczej pouciekają ;)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Arek -> di.pl

Obniższka cen jest już zapowiadana od dłuższego czasu, jednak są to oczywiście informacje typu "od... do..."

Proporcjonalnie ceny odnowień powinny stopnieć o ok 20zł.

Sam się zastanawiam czy wszystkie firmy od pierwszego dnia obniżą ceny wraz z NASK czy dopiero po pewnym czasie i czy użytkownicy będą pędzić z transferami domen zwłaszcza przy tych rejestrowanych w promocjach za 1zł ;)

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

Do jakich cen schodzi NASK? Nigdzie nie mogę znaleźć o tym info, ale jeśli zejdzie np. do 30 zł a ovh chciałoby zatrzymać ceny na 66, to raczej pouciekają ;)

Wypowiedź dyrektora d/s domen z NASK - Andrzeja Bartosiewicza:

NASK obniży ceny na przedłużenia z dniem 1 stycznia 2009 a we wrześniu odpowiednia informacja zostanie podana publicznie. Mam nadzieję, że dla Klientów - szczególnie tych rejestrujących dla siebie hurtowe ilości domen, bo dla przeciętnego Kowalskiego powiedzmy szczerze nie zmieni to wiele w jego budżecie na Internet - cena przedłużeń będzie w 2009 znacznie bardziej atrakcyjna niż obecnie. Obniżka cen zwiększy oczywiście atrakcyjność domen, obawiam się jednak że nie zmieni się znacznie ilość _osób_ które będą miały domeny...

https://www.webhosting.pl/Nowe.domeny._.mniej.emocji

Nie wiadomo ile wyniesie. Według mnie chytry NASK obniży cenę do 40 zł dla partnerów.

Uwaga - jeśli już na swoim koncie masz jakiekolwiek domeny *.pl to one się wliczają do tej promocyjnej setki - trzeba zamówić o te kilka (które już mamy na tym koncie) mniej.
Pierwsze słysze ;) zamówiłem całą setkę i jakoś za nic nie kazali mi płacić, chociaż miałem wcześniej już 5 domen .pl u nich :P gdzie znalazłeś to info?

Witam.

Tak czytam i czytam, ale jak na razie to jeszcze nikt nie pokazał regulaminu dotyczącego tej promocji.

To ze teraz się nic nie płaci to nie znaczy ze po okresie roku będzie tak jak myślicie, bo na stronie nigdzie nie ma nic oprócz tego, co wcześniej pokazałem na screen.

Pozdrawiam

alumilut - OVH jest poważnym graczem na rynku. W ostatniej promocji skarbonki domeny były dostępne na podobnych zasadach. Nie ma tu ukrytych haczyków czy dodatkowych kosztów.

Firma stara się dojść do miliona obsługiwanych domen i niewiele im brakuje.

Alumilut, nie za bardzo wiem o co ci chodzi z tym regulaminem, regulamin wskakuje ci podczas rejstracji i musisz się z nim zgodzić i są to ogólne warunki rejestracji domen w ovh. Zgadzasz się tylko na to i na nic innego, nie ma innego regulaminu, jak i nie ma teraz możliwości normalnego zapłacenia za domeny .pl, więc to nie jest jakaś specjalna oferta( nie możesz wybrać, że płacisz ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności