Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
nie prawda, ja mam u nich przeszło 100 zarejestrowanych i nie ma problemu można zarejestrować w tej promocji 100 nowych domen.

po wejsciu do menagera i dodaniu nowych domen proponuje mi promocje jedną z trzech złota platynowa itp ale ni ma słowa o darmo.

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Wybierz złotą, idź dalej, ...posumowanie rachunku 0zł.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jest może w ovh coś takiego jak w az mianowicie masowa rejestracja domen?

Chcę zarejestrowac je wszystkie naraz a nie kazda oddzielnie.

Wie ktoś moze czy sie tak da?

Jak wybierzesz jedną domenę w przeglądarce to potem masz textarea w które możesz wkleić wszystkie domeny, każda w nowym wierszu.

da się rejestrować 100, ale proponują rejestrowanie po 10, wychodzi troche szybciej niz pojedynczo.

wystarczy w pole "Rejestracja innych domen:" wpisac domeny i kliknąć dodaj

wszystko jasene... dwie osoby mnie uprzedziły :D

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

trochę dziwna dla mnie ta promocja - po pierwsze podobny efekt ovh mogło osiągnąć znacznie mniejszym kosztem bo przecież na promocje "10 domen za darmo" i tak wszyscy by się rzucili - po co było szarżować aż z 100 - to pozostanie chyba słodka tajemnicą ovh. Po drugie jak na promocję wszechczasów to strasznie słabo jest rozreklamowana...eeeh aż się wierzyć po prostu nie chce że nie ma tu żadnego haczyka ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Może znają zachłanność Polaków i nie chcą, żeby kombinowali? Wszak lepiej zarejestrować 100 domen na siebie, niż 10 domen na 10 różnych członków rodziny :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności