Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Może znają zachłanność Polaków i nie chcą, żeby kombinowali? Wszak lepiej zarejestrować 100 domen na siebie, niż 10 domen na 10 różnych członków rodziny :)

No ale i tak przekombinowali.. https://forum.ovh.pl/showthread.php?t=8085

lipa z tym blokowaniem. ja mialem 2 konta, jedno firmowe, drugie prywatne i mi zablokowali :)

Pisałeś do boku ? Mam to samo, mimo iż na prywatnym mam pusto. A najlepiej do Olesa pisać on tam najwięcej wie. Grożą niby usunięciem domen.. ale myślę, że rozpatrzą pozytywnie - przecież jako firma jesteś innym klientem i jako osoba prywatna również.

A powiedzcie mi, jest tam jakaś możliwość sprawdzenia tego, ile domen się już zamówiło/jeszcze można zamówić- w panelu nie mogę się doszukać takiej opcji? Czy trzeba zamawiać dopóki na którymś podsumowaniu nie zobaczy się gdzieś kwoty>0?

po czym można rozpoznać że konto jest zablokowane ?? u mnie jest taka dziwna sytuacja że zamiast 1 listu z aktywacją dostałem 2, no ale aktywowałem według instrukcji oba, i teraz mam 2 konta, na jednym 10 domen i mam je już zarejestrowane i na drugim 90 i są cały czas w trakcie realizacji, czy to jest właśnie ta blokada o której piszą ??

przecież jako firma jesteś innym klientem i jako osoba prywatna również.

jesli prowadzisz dzilalanosc jako osoba fizyczna to ze wzgledów podatkowych tak naprawde mozesz zostac potraktowany jako jedna osoba

i ja tez bym tak cie traktowal - jesli społka to wtedy 2 rózne podmioty

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zeby sprawdzić ilość domen trzeba sie zalogować i na dole wybrac: "Zamówienia w trakcie", no i jak ktos pisal wyzej -> policzyc smile.gif

Weźcie sobie to wklejcie do worda i dajcie wypunktowanie i numerowanie .Dalej chyba wiadomo o co chodzi :brawa:.

1,2,3...nuuda :D.

Albo do notatnika w pasku na dole po kliknięciu myszką masz informacje na której lini aktualnie jestes :]

Kontakt: punkty@strony.pl

gg: 10386146

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności