Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Tu można prze kleić i policzyć https://katalog.interbiznes.eu/liczenie_domen.php
Tylko patrzeć, jak później powstanie "lista miliona domen ze spamem" zgłoszona do google :D

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weźcie sobie to wklejcie do worda i dajcie wypunktowanie i numerowanie .Dalej chyba wiadomo o co chodzi :).

Czasem źle numeruje, bierze jako podlistę;

Polecam czytanie maili i kalkulator ;) Jak nie macie to może inteligetną kobietę która do 100 potrafi dodawać :D

inteligetną kobietę która do 100 potrafi dodawać

ja mam taka ale ona liczy tylko 100, mniej nie chce brać na zakupy

a wystarczy z meila o przyjeciu zamówienai skopowiać sobie liste i policzyc to nie jest trudne, chyba ze ktos zamawia wiecej niz przewiduje promocja :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Patrząc z innej strony a mianowicie reklamy to OVH i tak jest do przodu , na tej akcji.

Koszta reklamy telewizyjnej czy prasowej jest nieporównywalnie większy od tej darmowej akcji a jej promocja jak widać przynosi im jeszcze bardziej wymierną reklamę i to w 99% trafionym targecie.

Marketing internetowy dla firm

Spoko ale oni coś się chyba nie wyrabiają z rejestracją tego bo kilka dni temu zarejestrowałem i dalej nic, wcześniej po zakupie najdalej na drugi dzień już było w panelu a tu lipa jak na razie

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Być może i masz rację ale jakoś nie chce mi się wierzyć że w jeden dzień są w stanie zarejestrować kilka (dziesiąt, set) tysięcy domen zarejestrowanych w tej promocji

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

IMHO ich podejście do klienta jest niepoważne! Najpierw dają coś w promocji gratis do tego na jakiś mglistych zasadach regulaminowych, a później wstrzymują rejestracje. Osoby które rejestrowały domeny dla siebie {w tym i ja} i to w ilości kilku aktualnie potrzebnych wyszły jak Zabłocki na mydle :rolleyes: .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Poza tym do 1 października część domen z pewnością zostanie zarejestrowana przez kogoś innego, więc ze 100 domen robi się trochę mniej. Jak ktoś zamówi kilka to się może okazać, że nie dostanie żadnej. Chyba, że istnieje jakiś mechanizm rezerwacji zapewniający, że domenki nie zostaną zarejestrowane gdzie indziej.

Ale palnąłem bzdurę. :rolleyes: Panu poniżej dziękuję za uświadomienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności