Skocz do zawartości

ovh i 100 domen .pl za free

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Liczba zarejestrowanych nazw domen przez NASK i PARTNERÓW w ostatnim tygodniu, od 15 do 22 września 2008: 16785; liczba zarejestrowanych nazw domen IDN: 433; liczba transferów nazw domen: 996; liczba rejestracji opcji: 642.
Liczba zarejestrowanych nazw domen przez NASK i PARTNERÓW w ostatnim tygodniu, od 8 do 15 września 2008: 13281; liczba zarejestrowanych nazw domen IDN: 418; liczba transferów nazw domen: 498; liczba rejestracji opcji: 730.

widać różnicę :D

sygnaturka.png

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
bzdury, 1 zaczną rejestrować zweryfikowane dane

do wyczerpania ich zapasów pieniężnych :)

więc proponuję rejestrować odrazu all

chyba żadne bzdury gdyż pisząc ostatnio do supportu, dostałem odpowiedź nie na temat dotyczącą promocji i wyraźnie było napisane że domeny zostaną zweryfikowane po zakończeniu promocji i zarejestrowane na koniec września lub 1 października

więc jak ktoś chce coś rejestrować to nie ma na co czekac

tez mnie to interesuje, do kiedy

Rozmawiałem z Panią a supportu w piątek, chyba.

Jednym z tematów był właśnie koniec promocji, nie była mi w stanie odpowiedzieć.

Mówiła że nie ma ustalonego terminu.

Powiedziała dosłownie, jak nasz prezes powie ze koniec to kończymy.

Ale to było jeszcze przed ta akcją wstrzymywania rejestracji domen, wiec teraz to już może być przedawniona informacja. :)

Lechu

No właśnie ja to 1 października napisałem w związku z tą afera, bo skoro mają weryfikowac konta i rejestrować domeny to pewno dopiero po skończonej promocji. btw. żeby się tylko nie okazało tak, że jak zaczną je rejestrować to już połowa będzie zajęta...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Coś troszkę Ci sie pomieszało @Carnagge, :) domeny .pl można blokować(rejestrować na 14 dni) wiec już zarejestrowane, ewentualnie zostaną zwolnione.

Najprościej biedzie jak sobie zerkniesz to whois domeny którą zarejestrujesz.

Powinno być bodaj oczekuje na rejestracje.

PS.

Co do 14stu dni to pewny nie jestem, wiec jak ktoś ma jakieś leprze informacje to niech sie wypowie.

bzdury, 1 zaczną rejestrować zweryfikowane dane

do wyczerpania ich zapasów pieniężnych :)

więc proponuję rejestrować odrazu all

No właśnie ja to 1 października napisałem w związku z tą afera, bo skoro mają weryfikowac konta i rejestrować domeny to pewno dopiero po skończonej promocji. btw. żeby się tylko nie okazało tak, że jak zaczną je rejestrować to już połowa będzie zajęta...

Czyli nikt z was nie dostał tych domen? Bo ja je dostałem 20.09.2008.

Co do konta to miałem je już wcześniej ale nie zweryfikowane. List dostałem 19.09.2008.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Nie bo teraz zablokowali. Ktoś zamawiał wiele domen podobno ok. 1000 na ten sam adres i ovh powiedzial, ze to wszystko zweryfikuje po 1 i dopiero wtedy odda domeny do uzytku tym co prawidlowo zarejestrowali.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Cały ten bajzel to przez ten wątek i przez Waszą zachłanność :)

https://forum.ovh.pl/showthread.php?t=8085

Kiedyś to w 2-3 kliknieciach mogłem sobie domene kupić w ovh i za kilkanaście godz już strona działała.

A teraz! to nawet pogubiłem się w tej ilości kliknięć. Po drodze jakieś potwierdzenia przez sms, przejścia przez tokeny, z dwa potwierdzenia nic-handle i jeszcze to potwierdzenie listem !

Stronę pewnie będe mógł uruchomć dopiero za jakieś dwa tygodnie.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności