Skocz do zawartości

Page Rank - Co z nim

zebol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
...

Dalej obstaję przy awarii...

jeśli to faktycznie awaria (bo w sumie przecież by coś napisali, gdyby mieli wycować się z PR) to niezła skala tej awarii :-(

btw. mi kilka mniej ważnych stronek wyleciało po prostu z googli (a nic przy nich nie było majstrowane)

pozdr.

Daniel

Gość Anonymous

przejrzałem cały ten wątek oraz pobieżnie niektóre wątki dotyczące tego samego na innych forach.

wracając tym samym do TrustRank. Już wiecie po co buźki do głosowania na daną stronę?...

Gość Anonymous
Skąd masz takie wieści? Masz na to jakieś dowody czy to tylko kolejne domysły ?

to oficjalny komunikat Google... - tak to ironia, bo pewnie i tak byś nie załapał

Dżyszla napisał: 

"Awaria" w The Planet (tak to chyba jest) była zdecydowanie większa Razz 

Masz jakieś info o tym?

Oczywiście :P Padłem po części ofiarą. W wielkim skrócie, to gościu, który mial się zająć jakąś poprawką najpierw zabarał sie za rekompilację jądra systemu a potem jakimś cudem skasował połowę danych na serwerach. Mało tego - skasował też większść kopii zapasowych. Jak miał do tego dostęp? Czort wie. Ale straty poszły w miliony. Ciekawe, jak sobie rozwiązali ten problem.

Oczywiście Very Happy Padłem po części ofiarą. W wielkim skrócie, to gościu, który mial się zająć jakąś poprawką najpierw zabarał sie za rekompilację jądra systemu a potem jakimś cudem skasował połowę danych na serwerach. Mało tego - skasował też większść kopii zapasowych. Jak miał do tego dostęp? Czort wie. Ale straty poszły w miliony. Ciekawe, jak sobie rozwiązali ten problem.

LOL :P można gdzieś o tym poczytać? Pewnie koleś nie pracuje już ;-)))

pozdr.

Już od samego ranka niosę wieści na temat page rank'a.

Otóż:

Ponoć problemy z odczytem PR są związane z.... paskiem Google (odczyt PR), który to ludziska poinstalowali i to powoduje obciążenia ich serwerów.

Ponoć dzień, dwa i PR wróci.

Dla zainteresowanych podaje też artykuł napisane przez Aaron Wall na temat TrustRank https://www.search-marketing.info/newslette...ank-company.htm

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności