Skocz do zawartości

googlebot czesto odwiedza ale nie indexuje

ManiaQ

Rekomendowane odpowiedzi

mieliscie kiedys taka sytuacje ze googlebot w przeciagu miesiaca przeszedl przez cala strone ale nie indexowal tzn nie zwiekszal site

zauwazylem to na minimum 2 moich stronach

strona 1 w zeszlym miesiacu 372140 odwiedzin googlebota a site od kilku miesiecy 60k.

strona 2 - dziwniejsze troche bo 578265 wizyt googlebota a site ciagle ponizej 6k

obie strony to teksty piosenek baza ma max 280k podstron wiec malo realne jest prawie 580k wizyt czylo 2 wizyty na podstrone miesiecznie

sitemapy nie byly dodane - to tak samo z siebie wyszlo.

mieliscie kiedys taka sytuacje ze googlebot w przeciagu miesiaca przeszedl przez cala strone ale nie indexowal tzn nie zwiekszal site

zauwazylem to na minimum 2 moich stronach

strona 1 w zeszlym miesiacu 372140 odwiedzin googlebota a site od kilku miesiecy 60k.

strona 2 - dziwniejsze troche bo 578265 wizyt googlebota a site ciagle ponizej 6k

obie strony to teksty piosenek baza ma max 280k podstron wiec malo realne jest prawie 580k wizyt czylo 2 wizyty na podstrone miesiecznie

sitemapy nie byly dodane - to tak samo z siebie wyszlo.

postawiłem ostatnio portal muzyczny (nie dokończony) z tekstami piosenek (dla ludzi, nie pod zaplecze, świetna grafika) , bardzo dobra domena (ponad 2 lata zaindeksowana, ale dopiero teraz włączyłem serwis)

Od ponad tygodnia google jeszcze nie zaindeksowało nowej strony, a linki do niej znajdują się na naprawdę mocnych serwisach.

Wydaje mi się, że google oszczędza na serwerach :D

podobne_firmy_468x60.jpg

a w jaki sposob misiu pysiu twoj post moze byc pomocny w znalezieniu odpowiedzi na moje pytanie? :D

oj sorry ;) w trakcie pisania posta poszedłem zjeść i po powrocie zapomniałem dodać, że może tematyka strony ma na to wpływ ;) ?

Skoro twoje teksty piosenek przestały być indeksowane, a moje teksty piosenek nie mogą być zaindeksowane ;) ?

Może google walczy z coraz to większą ilością pojawiających się zapleczówek z tekstami piosenek?

Możesz podać adres tych stron?

podobne_firmy_468x60.jpg

a ja Ci mowie jeszcze raz, po mojej stronie też zasuwa nieźle i nie indeksuje... może nie podoba się guglowi tematyka strony. Tak czy siak coś jest z tą tematyką... stare przestał indeksować, nowych nie chce indeksować.

Wyślij mi na prv adresy, zapewne są to zapleczówki?

podobne_firmy_468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności