Skocz do zawartości

AZ.pl strasznie mnie denerwuje!

hellows

Rekomendowane odpowiedzi

Wykupilem Hosting na az.pl. Wybralem podstawowa opcje ktora jest calkiem korzystna i bardzo wiel oferuje. Jednak juz po paru tygodniach uzywania zaowarzylem ze moje strony

przestaja dzialac. Co chwile wyskakuja mi jakies bledy. Bledy zwiazane np. z Data Base connection albo Domain can not be found on this server. Jest do dla mnie duzym problemem

zwlaszcza teraz gdy zamierzem startowac z nowymi stronami i serwisami.

Czy ktos z was ma tez takie doswiadczenie z az.pl ? Pisalem juz 10-tki maili do nich i ciagle to samo! CPanel codziennie rejestruje ponad 300 bledow! Nie wiem teraz czy odzyskam pieniadze od nich za beznadziejny hosting!

Chcialem dodac ze do tej pory nie uzywalem ofert polskich firm i az.pl naprawe mnie zaszokowalo. Oplata za uslugi karta np. Visa sa dokonywane u nich recznie. Jezeli masz zamiar dokonac oplaty karta musisz wejsc na ich specialna strone, ktora tylko znalazlem w dziale Pomoc - (chyba ze oplacasz odrazu). Nie masz zadnej opcji w Panelu po zalogowaniu. Rowniez ich Panel jest zaladowany nie potrzebnymi linkami. Wiekszosc z nich sa typu DOLADOJ KONTO... Po co tez takie rozroznienia w zakupie domen. masz link to: 'Wykup dome eu' , 'wykum domene globalna', 'wykup domene miedzynarodowa', Wykup domena tak i taka.... Pelno tych linkow ktore prowadza do tej samej strony.

Szukasz porad prawniczych w Anglii lub konsultacji związanej z Web Design ? – To napisz do mnie.

Solicitor & Web Designer. Pozdrawiam

Web Portfolio: PolishStudent.co.uk

w az.pl hostuje i domenuje się już od kilku lat. Faktem jest że czasami mnie k...wica brała gdy mieli jakieś dziwne pady itp.

może poproś o zmiane serwera, ja mam konta na hermesie i hadesie

W az.pl podoba mi się to że jest wiele opcji, tzn dostajesz dosyć dużo za małą kase.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności