Skocz do zawartości

Katalog stron firmowych

ghosti

Rekomendowane odpowiedzi

Aloha,

Przedstawiam Wam nowy katalog stron firmowych oparty na skrypcie LinkBidScript. Mimo, ze katalog jest moderowany to jest zupelnie bezplatny, nie wymagam tez umieszczania linkow zwrotnych. Jedynym ograniczeniem jest to, ze gromadzi tylko witryny firmowe, zatem strony, ktorych zadaniem jest prezentowanie firmy, jej dzialalnosci badz towarow, ktorych sprzedaza sie zajmuje.

Akceptowane sa tez sklepy internetowe, o ile nie sa oparte na programie partnerskim, jesli firma przykladowo zajmuje się sprzedaza lamp i oswietlenia i prowadzi taki wlasnie sklep to jest to jak najbardziej ok.

Swego rodzaju nowoscia jest mozliwosc dodania max 3 linkow glebokich do kazdej zglaszanej strony.

Nie udalo mi sie odnalezc polskiego katalogu dzialajacego na tym wlasnie skrypcie, tak wiec zachecam do dodawania stron.

Pozdrawiam

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Brief description of your site that will be shown on the category listings, alphabetic list, new listings, and top listings pages.

no ale nad tym to już mogłes popracować ;)

w sumei całkiem sympatyczny.

Co ile pobierasz dane z szukarek np site w G i inne takie tam ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

no ale nad tym to już mogłes popracować :P

Zmienione zgodnie z zyczeniem, i z mailami tez sie przemoglem ;)

Co ile pobierasz dane z szukarek np site w G i inne takie tam ?

Z tego co tak na szybko patrzylem w kod, to co 10dni. Jesli tak to poprawimy na poczatek na 40 ;)

w sumei całkiem sympatyczny.

a dziekuje, milo slyszec :(

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności