Skocz do zawartości

Czy pozycjonowanie long tail jest bardziej opłacalne ?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann

- nie rób wycieczek osobistych,

- nie odsyłaj do cudzych prezentacji,

- poświęć chwilę czasu na napisanie czegoś konkretnego na temat "odwrócenia zasady Pareto".

Na tę chwilę obowiązuje pogląd, że nie rozumiesz tego sformułowania.

A jeśli chodzi o mnie, to doskonale sobie radzę z LT i umiem go wykorzystać, bez tej pseudonaukowej otoczki.

Nadal czekam na konkrety.

Eksperyment Discover.pl

Cytat
czego nie rozumiesz w słowie ze podpisuje się rękami i nogami pod prezentacją Tomka

To akurat jest bardzo łatwe do zrozumienia.

Nie zrozumiałe natomiast jest to, że nie potrafisz samodzielnie po obejrzeniu prezentacji w kilku zdaniach opisać co to jest odwrócona zasada Pareto. A powtarzasz jak papuga, Tomek Frontczak powiedział, Tomek Frontczak ...

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Nie powiem mocny tekst

mrtn napisał(a):
Niektórzy mylą podstawowe pojęcia - więc przypomnę -> Zaprzeczenie nie jest odwróceniem, a negacja nie jest negatywem - ....

To teraz powinnien wpaśc Boguś i poprosić o definicje zaprzeczenia, odwrócenia, negacji i negatywu :D no bo to najważniejsze kwestie LT

bogdansenator napisał(a):
...

Nie zrozumiałe natomiast jest to,

...

W twoim przypadku akurat mnie to nie dziwi pewnie jedynie banany są dla Ciebie zrozumiałe :)

Marketing internetowy dla firm

Xann pojechałeś. Kompromitacja, no stary.

Czytam i czekam aż w końcu zrozumiesz o czym do Ciebie piszą ludzie. Ale ja nie wiem, powiedz ile kaw dziennie pijesz, czy co innego tam zażywasz, dobrze byłoby wiedzieć co daje Ci taki odlot.

Wyjaśnisz mi i pozostałym wreszcie:

Cytat
"odwrócenie zasady Pareto". Co to jest Twoim zdaniem?
  Cytat
Ale tak swoimi słowami, proszę.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

_MaStErCoBrA_ napisał(a):
Panowie ponowie swoje pytanie, jak pozycjonujecie pod logn tail to artykuly dajecie na swoim blogu czy stawiacie osobna stronke z paroma podstronami ?

Szkół pozycjonowania LT jest bardzo wiele i każda jest bardzo dobra, ja polecam umieszczanie jak najwiekszej ilośc tekstu na stronie i dopalanie fraz

Nawet na tę okolicznośc podzieliłem się z innymi moimi prywtnymi statystykami xannstat ktore wyłapują frazy long tail do dopalania w eweblinku

Marketing internetowy dla firm

_MaStErCoBrA_ napisał(a):
Panowie ponowie swoje pytanie, jak pozycjonujecie pod logn tail to artykuly dajecie na swoim blogu czy stawiacie osobna stronke z paroma podstronami ?

Treść, linkowanie wewnętrzne plus linkowanie zewnętrzne w różne miejsca serwisu (czasem jest to niezbędne chociażby do lepszego zaindeksowania serwisu). Reszta jak wszędzie.

Eksperyment Discover.pl

@Xann uważasz innych, którzy z Tobą się nie zgadzają za "normalnych inaczej". Tymczasem odnoszę wrażenie, że w ogóle nie masz pojęcia o czym mówisz. Napisałeś, że:

Xann napisał(a):
Nie jestem ja w statnie wam tego wytłumaczyć odwrotej zasady pareto i to że LT to nie ilość fraz a idea ale bardzo dobrze robi to łopatologicznie dla normalnych inaczej Tomasz Frontczak [...]

Owszem, Tomasz Frontczak łopatologicznie wytłumaczył, że jest to idea, w której niszowe produkty przynoszą większy zysk od bestsellerów ze względu na ich dużą ilość. Cynikiem albo hipokrytą więc trzeba być, żeby napisać:

Xann napisał(a):
Yeden co ty gadasz jaką duża skale , LT zaczyna się od jednej frazy

Usiądź, zastanów się, a najlepiej prześpij się z tym, bo nie wiesz albo nie rozumiesz o czym mówisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności