Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na główną frazę

soprano

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałem się Was, drodzy Użytkownicy, poradzić w sprawie pozycjonowania na główną frazę. Chciałbym wypozycjonować swoją stronę na frazę "słowo", na którą jest bardzo mała konkurencja. Jest tylko jedna strona na pierwszym miescu (stara) w google, a reszta stron jest tam zapewne przypadkiem. Pozycjonuję swoją stronę na różne frazy i na wszystkie jestem w top 5, a dalej mi się nie spieszy. Pozycjonuję też podstrony, dla jakichś bardziej rozbudowanych "zdań", które wyciągam z Google Anatytics. Mimo wszystko martwi mnie to, że główna fraza jest na miejscu 200-300 i skacze sobie tak w obrębie tej setki. Czy jest to waszym zdaniem filtr na frazę? I czy da się z tego filtra wyjść? Nie pozycjonuję strony z jednym anchorem, a z wieloma, co powinno zapobiec takiemu filtrowi. Piszę artykuły do precli i dopalam stronę SWL, a wcześniej została ona zkatalogowana + linki na forach itd. Czy Waszym zdaniem powinienem przestać pozycjonować stronę z anchorem głównej frazy? Może to coś pomoże?

seowyszbanner.gif

tak widze, ze na interesujaca cie fraze pierwsza jest wikipedia - reszta to też raczej naturalne wyniki, wiec nie powinno byc klopotu by wskoczyc do top 5 kilkoma silnymi linkami

teraz pytanie, czy kiedykolwiek byles na ta fraze w top 10 i poleciales ?, czy tez nigdy tam nawet nie wskoczyles ??

jesli chodzi o strone ze stopki to ewidentny brak silnych linkow, wedlug Y jest ich okolo 87 i to niezbyt mocne - raczej z swli

dopal kilkoma silnymi - powinno byc OK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności