Skocz do zawartości

Strona capitaltowers.pl

Mateusz Ramski

Rekomendowane odpowiedzi

Piękny ten nasz Rzeszów, prawda ludziska? :)

Jak tyś to zrobił? Naprawdę świetne.

No i skąd były robione te zdjęcia? Z Hotelu Prezydenckiego?

Jedynie pod operą bez powiększenia na pełny ekran pokazuje tylko górny fragment prezentacji.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Piękny ten nasz Rzeszów, prawda ludziska? ;)

Taaa... Cudowny :)

A co do strony to co tu dużo mówić. Jeżeli ktoś ma kilkaset milionów na budowę takiego kolosa (w naszych skromnych Rzeszowskich realiach) to i znajdzie kilkadziesiąt "tysiaczków" na porządną witrynę internetową.

Grafika od strony flash'a jest po prostu idealna. Jedyne do czego mogę się przyczepić to to iż od preloadera oraz menu górnego wieje smutkiem. Szary w połączeniu z pomarańczowym jest moim zdaniem bardzo dołującą kombinacją barw. Rozumiem że celem strony jest wciskanie ludziom mieszkań więc musi to wyglądać profesjonalnie, ale mimo to pokombinował bym coś jeszcze z tymi kolorami.

Co do oceny to napiszę tak - widać że dostałeś spore honorarium ;)

Pozdrawiam

Piotrek

Hmm z kolorystyka mozna w sumie pokombinowac.

Blad z uciekaniem panoramy po zminie rozmiaru okna jest mi znany , pewnie sie go uda rozwiazac.

Fotki byly robione z dachu wiezowca ktory stoi za urzedem skarbowym.

"(...)kilkadziesiąt "tysiaczków" na porządną witrynę internetową."

Tja , jasne.... :)

No 'fajny' Flash, szkoda że taki 'zwyczajny', zmień pomarańcz ;), a co do tych ogromnych szklanych towersów, to ciekawe ile s pod nich drzew wycieli?! ; Ameryka jest do takich wybrykowych dzieł, nie pojmuje poco polskę tym psują, powinniśmy się szczycic drzewami wokół, a boje się (bo w ameryce to drzewa nie widać a dym)... :(

Nie wiem czy ja jestem jakiś inny czy co... ? Ale jak dla mnie strona beznadziejnie wykonana...

Co z tego że efekt panoramy fajny, gdy cała oprawa tego jest brzydka.

Takie menu i boxy robiło się dobre pare lat temu, teraz to wyglada dość amatorsko.

Jakiś niepoważny ten inwestor skoro nawet nie stać go na usługi profesjonalisty...

portfolio32.jpg

- pasek z postępem ładowania wielki - teraz stosuje się delikatne kreski a tu mamy jak z WIN95

- po przejściu max w lewo nie mogę kliknac w ostatni zaznaczony punkt, za stadionem w lewo

- wszędzie po kliknięciu otwierają się okienka z informacją ale nie przy apartamentach - niekonsekwentnie

- mapy nie da się przesuwać na boki, a to podstawa przy rozpoznawaniu lokalizacji

- w inwestycja nie ma miniaturek zdjęć, tylko przez przypadek klikam w biały kwadrat i zmienia się zdjęcie, daj miniaturki, wiem że się same zmieniają, ale w takim razie można zrezygnować z nic nie mówiących kwadracików

- inwestor - przenosi na inną witrynę w nowym okienku - frustrujące dla wielu osób

Ogólnie bardzo fajny pomysł i wykonanie, nieco niespójności.

• 3 tygodnie później...

Witam

Pomysł oryginalny i ciekawy ogólnie byłby doskonały gdyby nie:

- strasznie długie ładowanie strony (gdybym nie chciał jej obejrzeć napewno bym nie czekał)

- dosyć tandetne kółeczka określające ważniejsze punkty miasta

- menu również trochę szpeci strone.

To co ja bym proponował to zrobienie bardziej delikatnego menu (kolorystyka i kształty) a kółeczka zamienić na delikatne obrysy budynków lub coś w tym stylu (podobnie jak zrobiono z samym biurowcem - może się zmieniać kolor po najechaniu myszką)

Pozdrawiam

Darek

W czasach kryzysu polecić mogę : mocne i tanie niszczarki,oraz poleasingowe kserokopiarki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności