Skocz do zawartości

Skip.pl

pozycjonero

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Mam tam konto (sponsorowane ale zawsze :( ) i jednym słowem... dno. Na początku serwer chodził bardzo wolno, później co kilka dni były awarie i serwer nie działał, a jak działał to często baza MySql nie chciała działać, ale tłomaczyli się (jeden plus ,że odpowiedź od admina szybko przychodziła) ,że zmieniają serwer. Ale w tym tygodniu przegieli, najpierw padł całkiem cpanel, okazało się ,że domenka ,przez to, nie jest podpięta :? więc kilka dni strona była padnięta, teraz już działa ale:

a) Baza MySql już 5 dni nie działa i zaczynam się przyzwyczajać do myśli ,że ją szlag trafił

:P Zmniejszono mi powierzchnie konta o 50MB więc nie moge nawet strony zaktualizować bo dostępne miejsce mam na minusie

c) Wszystkie pliki txt w których coś trzymały jakieś skrypty szlag trafił (nie pierwszy raz)

d) Admin już nie odpowiada na maile.

Wniosek jest jeden, odradzam.

• 2 tygodnie później...

LOL & rotfl

Wczoraj nagle i bez ostrzeżenia moje konto zostało zablokowane, pisze z pretensjami do admina skipa a tu niespodzianka - odpisał :) A jako powód dostałem screena mojego powyższego posta :)

Normalnie bym się wkurzył ale ,że na tym serwie baza danych już mi wcześniej padła to niewiele straciłem :mrgreen:

• 2 tygodnie później...

Przewinąłem się przez naprawde wiele firm hostingowych w poszukiwaniu ideau (i wciąż szukam) ale skip.pl poprostu mnie powialił :) Totalna porażka pod prawie każdym względem, to tz. KID Hosting. Niechce mi się już wdawać w szczegóły, ale szczerze odradzam. Troche sie dopisaliśmy tutaj

Ale to jest wasza wina że chcecie oszczędzić 5 zł na hostingu kupując w tego typu firmach. Ja się raz przejechałem na webd i od tej pory wole więcej zapłacić niż trzymać swoją lub klineta stroną na zasadzie "uda sie - nie uda".

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności