Skocz do zawartości

[problem] phpld 3.3 - długie wykonywanie skryptu

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu mam niezły problem z phpLD 3.3, nie wiem czemu ale czasami strona główna wejdzie, a czasami wykonuje się aż osiągnie błąd 500....

Serwer to neteasy.pl, wątpię że to wina ciągłych errorów 500, bo forum działa wyśmienicie, a phpld nawala i blokuje konto.

W logach tej subdomeny takie coś jest:

[Fri Sep 19 17:08:48 2008] [error] [client 74.x.xx.xx] Premature end of script headers: php-fcgi

[Fri Sep 19 17:08:48 2008] [error] [client 74.x.xx.xx] suexec policy violation: see suexec log for more details

[Fri Sep 19 17:08:48 2008] [error] [client 74.x.xx.xxx] Premature end of script headers: php-fcgi

[Fri Sep 19 17:09:42 2008] [warn] [client 74.x.xx.xxx] Timeout waiting for output from CGI script /home/gigad/domains/gigadownload.net.pl/public_html/directory/cgi-bin/php-fcgi

[Fri Sep 19 17:09:42 2008] [error] [client 74.x.xx.xxx] Premature end of script headers: php-fcgi

Aktualnie przyblokowałem ten skrypt, by nie wykorzystywał tylu % procesora... :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności