Skocz do zawartości

polskie strony ponizane!!!

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous

Kurcze polskie strony sa ponizane w zagrnicznych wyszukiwarkach. msn.com, altavista.com itp wieksze

Tytuł strony zmienia się raz na kilka tygodni i pozycja tak samo.

czy wy też tak macie?

nie wspomne o tym, że... no wlasnie moze potem

Kurcze polskie strony sa ponizane w zagrnicznych wyszukiwarkach. msn.com, altavista.com itp wieksze

Tytuł strony zmienia się raz na kilka tygodni i pozycja tak samo. 

czy wy też tak macie?

nie wspomne o tym, że... no wlasnie moze potem

nie widzialem tego na przykladzie swojej strony - ja mam swoje miejscde i tak sobie tam siedze i jestem zadowolony.

Ja czasem znajduję na Altaviście rzeczy, któych Google jeszcze nie zdąrzył zindeksować, więc chyba tak źle z tą częstotliwością nie jest... a nawet gdyby było, to w pełni rekompensowałby mi to fakt, ze wyniki poszukiwań są bardzo dobre.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

nie bardzo rozumiem Twoje stwierdzenie to tak jakbys napisał onet.pl i netsprint poniża strony z domeny .com albo uk, chyba jasne ze wyszukwiarki globalne sa skoncetrowane na wynikach z domen globalnych jak com, org, edu, przejrzyj wyniki w google.com (nie .pl) zobaczysz że pierwsze sa mimo wszystko domeny globalne) np słowo women w zagarnicznych wynikach i women w polskich, oczywiscie możemy polemizowac nad wpływem algorytmu na wyniki, jednak widać pewne preferencje co do tego.

jeżeli chodzi o wyniki google to są one coraz mniej miarodajne ostatni powypadala duża część stron z PR 0, część stron jest zabanowana za spaming, część za zgłoszonie nielgalnego oprogramowania lub lamania praw autorskich itd, itd....

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności