Skocz do zawartości

SEO teza #1

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

zrozumcie pozycjonowanie nie opiera sie TYLKO na swlach - maja pomagac, nie pozycjonowac - niektorzy chyba poszli na latwizne i sie troszke pojecie pozycjonowania rozjechalo

samymi swl'ami mozna - tez sprawdzane - ale sie nie oplaca (zarowno rotacyjne, jak i stale)

Była już dyskusja z której wynikało że teraz to wszyscy masowo używają swli bo nie posiadają takiego dużego zaplecza z którego mogliby pozycjonować oraz że pozycjonowanie swlami jest tańsze. W takim razie może powiedz czym się według Ciebie opłaca pozycjonować.

To ja ci odpowiem na to pytanie jak mogę :D

Istnieje wiele seo-wynalzaków (i nie tylko) jak na przykład precle i katalogi ;) Dla nowej strony warto odsiać ziarno od plew i dodawać tam stronę a po ustabilizowaniu strony w SERP'ach wykorzystać do dopalenia plewy. A w następnej kolejności sięgać po linki okresowe i rotacyjne z SWL'i.

Oczywiście nie da się zawrzeć w paru zdaniach szczegółowo powyższej metody ;) Jest powszechnie stosowana, jest doskonałym uzupełnieniem dla własnego zaplecza, nic lub nie wiele kosztuje (w zależności od potrzeb) :)

Tylko zastanów się nad tym zanim mi napiszesz że to te same strony które są w SWL'ach ;)

nihil fit sine causa

skąd teorie że SWL-e od razu wywalają strony z indeksu ?? najwyżej strona biorąca udział w SWL-ach wypadnie ale nie strona do której są linki... to tak jak teoria, że po masturbacji się ślepnie.

To z masturbacją to kit bo ja mam sokoli wzrok

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności