Skocz do zawartości

[Zlecę] Pozycjonowanie portalu

la_vita

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Szukam osoby, która zajmie się fachowo i rzetelnie pozycjonowaniem portalu turystycznego.

Proponuję:

przede wszystkim stałą i długofalową współpracę,

pracę na umowę - zlecenie,

niestety na chwilę obecną niezbyt wygórowane wynagrodzenie oczywiście z nadzieją na zmiany.

Bardzo proszę o zastanowienie się przed kontaktem ze mną!

Niestety mam już nieprzyjemne doświadczenia związane z firmami zajmującymi się tą dziedziną. Oczywiście nie mówię, że wszystkie firmy chcą tylko jednego!

W tej chwili mam podpisaną umowę z jedną z firm pozycjonujących, ale niestety stać jest nas tylko na pozycjonowanie dwóch fraz :(

Ceny jakie proponują firmy pozycjonujące nie są w zasięgu młodej firmy, która dopiero się rozwija. Dlatego też chcę współpracować z osobą, która będzie chciała dołączyć do naszego zespołu i cieszyć się rozwojem nowej firmy.

Dane firmy:

GLOB-TRAVEL.EU Portal Turystyczny

Joanna Kurzawa

Kalisz

NIP: 618-160-81-67

Jestem Asia, kontaktować się ze mną możecie mailowo na: joanna@glob-travel.eu (preferuję maila :rolleyes:)

lub telefonicznie: 607 68-00-07

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności