Skocz do zawartości

Pin ID - informacja.

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

haha a ja nadal czekam B)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Mój wygenerowany 25 września, doszedł ok. 31 października - dokładnie wtedy kiedy miałem 98$. Pin wklepany, kilka godzin i pierwsze 100$ przekroczone :) Będzie prezent na gwiazdkę/mikołaja i sylwestra na zagłębiu dąbrowskim :)

pozdrawiam, Sebek

• 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Proszę o pomoc.

2 pytania być może już padały, ale po ponad godzinie szukania nie mogę znaleźć.

1) Czy jeżeli od początku istnienia konta Adsense wybrałem płatność przelewem

(konto założyłem w lipcu) to ja także powinienem otrzymać PIN tradycyjną pocztą ?

Czy wystarcza owa weryfikacja konta bankowego ?

2) Jeżeli jednak muszę otrzymać PIN pocztą tradycyjną to czy normalne jest,

że jeszcze w ogóle NIE został wysłany mimo iż minęło miesiąc i 20 dni

odkąd przekroczyłem 50$ ! Na moim koncie adsense nie ma żadnej

informacji jakoby PIN został wysłany. Powinienem się upomić o niego ?

Jaką macie wiedze na ten temat - oczywiście mogę napisać do supportu,

ale chciałbym się skonsultować bo chce wiedzieć o co w ogóle mam pytać

, a Wy pewnie szybciej mi odpowiecie niż support.

Z góry dziękuję - pozdrawiam.

odpowiedz: wg mnie:

ad1) na 100% musisz wprowadzic PIN, to ze wyplata idzie na konto bankowe to nie zwalnia Cie z wprowadzenie PINu

ad2) to ze grubo ponad miesiac czekasz na informacje o wysylce PINu to troche dziwne. Google wysyla info poczta e-mail. Moze ta informacja zostala potraktowana jako spam przez dostawce Twojego konta mailowego. Wejdz na konto adsense, potem zakladka moje konto i historia platnosci. Zobacz co masz w ramce: Wymagana czynnosc, jesli jest tam tylko Wprowadz PIN to pin zostal wyslany. Jesli nie masz tam informacji o wygenerowanym PINie to chyba powinienes napisac do googla.

Pozdrawiam

Misiat

Czy przed uzbiraniem tych 50 dolcow jest na koncie jakas informacja o tym ze trzeba wprowadzic pin?

Znajomy ostatnio konto zalozyl sobie i ..., nic o pin kodzie nie widze na tym jego koncie. Czy po przekroczeniu tej kwoty sie takowa pojawi?

Prosze o info gdzie, w ktorym miejscu jest mowa o koniecznosci wprowadzenia kodu pin. Nie jestem nowym w adsense, konto mam jeszcze z ..hummm 2004 roku i jakos nie widze tam nic o kodzie pin.

Znalazlem tylko to:

4. Enter your PIN

Once you've earned $50 in combined AdSense for content and AdSense for search earnings, we'll mail a Personal Identification Number to the payment address in your account. You'll need to enter this PIN into your account before we can send any payments to you. Your PIN will be sent by standard post and will take 2-3 weeks to arrive.

ale w panelu adsense nie ma za bardzo.. w ogole nie ma gdzie tego wpisac. Jeszcze dzionek dwa i kwota bedzie powyzej 50 usd .. wiec czekam na objawienie sie miejsca do wpisania kodu pin.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności