Skocz do zawartości

Pin ID - informacja.

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

cześć,

chciałem zapytac jak to jest z polskimi znakami - oglądałem strone google dostepnych znaków i w danym kodowaniu zabrakło pare z tych, które powinny znaleźć sie w adresie. Co w zwiazku z tym mam zrobić. przykładowo dla mnie miejscowości Łągiewka i Lagiewka to 2 różne rzeczy, chyba ze mimo wszystko dojdzie rozpoznajac po kodzie pocztowym.. Pytam, bo nei jestem pewien poprawności zapisu adresu a na pin czekam juz niecały miesiac ( wiem, wiem - jeszcze ma czas na dojście ;)).

Tylko, że potem mogą być małe problemy z realizacją czeków... jeżeli się trafi jakiś upierdliwy bankowiec.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Bez przesady, mam w: imieniu, nazwisku i nazwie miejscowości polskie litery, w AS mam bez nich. I nikt żadnych problemów nie robił.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

ja tylko dodam że na koncie sum ajuz przekroczyla 50 USD i o żadnym pinie ni to w mailu czy bloczku na koncie adsense nie ma wzmianki. Nie wiem jak to jest ale płatności mam ciągle aktywne. Przeszedłem jedynie weryfikacje konta bankowego. :|

Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje?

• 4 tygodnie później...

Witam ja też już mam na koncie ponad 50$ i nie dostałem żadnego powiadomienia o tym żeby wygenerować kod PIN i właśnie się zastanawiam ale raczej to chyba nie możliwe żeby ten mail był potraktowany jako spam i nie wiem nic mi nie zostaje tylko czekać czy może trzeba napisać do google jak sądzicie ?

(bo jak widzę to nie tylko ja mam taki problem)

bilbord_opublikuj_mini.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności