Skocz do zawartości

Page rank czy warto sie nim przejmowac ?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w dopie swl rotacyjnych nie jest problemem zyskanie PR >=4

No to ja poproszę o zrobienie mi np. PR8 dla mojej strony ;) Dla Ciebie to żaden problem, a mi sprawisz wielką przyjemność. Za fatygę dorzucę Ci 3k zł a w sygnaturę wstawię tekst "michat jest super", OK?

Podaj maila to podeślę adres WWW.

Pozdrawiam

kila, do takiego PR jeszcze nie doszedlem,

ale chetnie sprobuje, natomiast 3k zł za 8 to nie obraź się ale...

zgodzę się, że rotacyjnym ciężko uzyskać stały PR, jednak metoda na to jest, może faktycznie wkrzacza tu jeszcze inna kwestia linkowania, powiem szczerze, że będę ją jeszcze sprawdzał, na razie moim celem jest PR=6 uzyskane głównie za pomoca swl, jak to z tym będzie przy nast. update zobaczymy;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Szczerze mówiąc jeszcze kilka update'ów temu uważałam, że PR stracił na znaczeniu. Zmiany w PR były nielogiczne i wyższy PR dostawały czasem marne zapleczówki (jp. katalogi) a nie dobre zadbane strony z mocnymi linkami. Jednak od jakichś 2 update'ów widzę, że zmiany stały się sensowne i w tej chwili uważam PR za dobry wyznacznik podlinkowania, a więc wspomnianej już mocy.

Raczej nadal są bez sensowne

Nie będę pokazywał przykładów stron klientów ale moge pokazac własny przykład który widzieliście wiele razy

strona głowna n/a

podstrona regulamin PR3

podstrona nagrody PR3

podstrona laureaci n/a

podstrona forularz n/a

podstrona wyniki n/a

podstrona konkurs PR0

przykład konkurs.e-weblink.com

Marketing internetowy dla firm

8? 6? Mnie wystarczyłaby piąteczka ;-)

Raczej nadal są bez sensowne

Mówię co widzę po zmianach na swoich stronach. Większość była dość przewidywalna i nie było dziwnych zmian.

PR nie ma oczywiście wpływu bezpośredniego na SERP

PR strony to wypadkowa PR stron do niej linkujących.

Dzięki PR możemy ocenić wartość linka z danej strony, a wartościowe linki to już bezpośrednie przełożenie na SERPY .

Dzięki PR możemy ocenić wartość linka z danej strony, a wartościowe linki to już bezpośrednie przełożenie na SERPY

chyba jedno do drugiego za bardzo nie pasuje?

:/

Używaj Cuilla i Hakii

Dzięki PR możemy ocenić wartość linka z danej strony, a wartościowe linki to już bezpośrednie przełożenie na SERPY

chyba jedno do drugiego za bardzo nie pasuje?

:/

Jako niedoświadczony mogę się oczywiście mylić, ale mi jak najbardziej pasuje.

O ile dobrze rozumiem PR jest wskaźnikiem pokazującym jakość linków przychodzących do danej strony. Na jej pozycję nie wpływa PR tylko właśnie linki. A te jednocześnie wpływają na PR.

Mocy strony wpływa na siłę linków wychodzących. Ponieważ jednym ze wskaźników mocy strony jest PR to: "Dzięki PR możemy ocenić wartość linka z danej strony, a wartościowe linki to już bezpośrednie przełożenie na SERPY".

Czy dobrze zrozumiałem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności