Linux_WHT Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Hello, nawiązując do Tego posta Bartka postanowiłem stworzyć ten temat. W dniu 27 Września odbędzie się drugi local meeting WHT. Spotykamy się w Klubie re (czyli jak poprzednio) o 17.00. Mam nadzieję że osoby z PiO które były na ostatnim meetingu zjawią się też w najbliższą Sobotę. P.S Sorry za głupi nick ale moja nazwa była zajęta a nie miałem czasu na "kminienie" co wybrać . aa no i bym zapomniał najważniejszego Temat na WHT Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Wpadniemy, wpadniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux_WHT Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 No cieszę się Postanowiłem napisać ten temat bo tak jakoś wyszło że na ostatnim meetingu nie zapisałem do Was żadnego kontaktu no i nie wiedziałem gdzie Was szukać (Krupek mi podpowiedział, thanks). Pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Pojawię się tak na 99%. Możecie liczyć +1-2 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkro Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Gamsiu, a co Ty za dwóch robisz czy jakąś dziewczynę zabierasz? ;d Szkoda, że nie za tydzień ale postaram się wpaść matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamsiu Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 matkro napisał(a): Gamsiu, a co Ty za dwóch robisz czy jakąś dziewczynę zabierasz? ;d Szkoda, że nie za tydzień ale postaram się wpaść Niewykluczone, że będę z osobą towarzyszącą i nie miałem na myśli Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 chyba będę - status 95% Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobi Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 No to chyba nie się nie wykręcę WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux_WHT Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 @Fobi, tylko spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux_WHT Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Frekwencja zbytnio nie dopisała, ale za to były gorące nastolaty. Żałujcie że Was nie było !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Dzięki za spotkanie, bardzo pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.