Skocz do zawartości

Layout

mj_2000

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie ciężko dopatrzeć się jakichś braków, całość jest na takim samym poziomie. Niestety jak dla mnie kiepsko, chociaż grafikiem sam nie jestem - jeśli chcesz być kiedyś grafikiem, to musisz jeszcze sporo ćwiczyć, a jeśli chcesz mieć ładną stronę - musisz albo znaleźć szablon albo wynająć grafika...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Według mnie bez sensu są wypowiedzi typu: "Czy nie prościej byłoby poszukać coś w sieci..". Na co szkoda mojego czasu, to już mój problem.

Pokazuje ten layout, bo chciałem się dowiedzieć jakiś konkretów co poprawić, usunąć, dodać, czy całkowicie zmienić koncepcję. Liczę na coś bardziej konstruktywnego.

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Pokazuje ten layout, bo chciałem się dowiedzieć jakiś konkretów co poprawić, usunąć, dodać, czy całkowicie zmienić koncepcję. Liczę na coś bardziej konstruktywnego.

Całkowicie zmienić koncepcję. Cienie, menu i cały layout nie wyglądają profesjonalnie. Popatrz sobie na inne strony i zastanów się czy chociażby te przejścia w menu górnym są naprawdę takie trendy...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Według mnie bez sensu są wypowiedzi typu: "Czy nie prościej byłoby poszukać coś w sieci..". Na co szkoda mojego czasu, to już mój problem.

@mj_2000 - nie chciałem Cię w żaden sposób urazić. Jestem jedynie zdania, że o ile pewne rzeczy możemy się nauczyć, to do innych musimy mieć predyspozycje (talent, uzdolnienia). Widziałem wiele brzydszych grafik WWW ale z tym czymś czego nie da sie jednoznacznie określić i wtedy zawsze była szansa na to, że ktoś zrobi jeszcze kilkadziesiąt, kilkaset i coś z tego będzie. Tu sam się przyznajesz, że grafikiem nie jesteś, a to co dałeś nie ma tego czegoś.

Jednym zdaniem: całkowicie zmienić koncepcję, inspirację czerpać z najlepszych, zerknij na www.templatemonster.com - tam znajdziesz inspirację i przykłady całkiem nieźle zrobionych grafik.

No cóż - też czuję, że to jeszcze nie to, ale chciałem wiedzieć, czy choć obrałem dobry kierunek.

W takim razie spróbuję inaczej - czy znajdzie się ktoś, kto wykona dla mnie ten layout profesjonalnie za niewygórowaną kwotę? (PW)

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Witam,

ogolnie wyglada bardzo amatorsko... Nie dodawaj cieni na czcionki, tylko ladnie dobierz kolor oraz rozmiar (za duze boli :) ), gradient, podejzewam, ze mial nam robic efekt "3D", lecz zadko kiedy robi... usun to, uzyj lepiej dobranych kolorow, ogolnie raczej stonowane, a elementy, ktore maja sie rzucac w oko lekko podkresl jakims elementem czy tez tlem. Przejdz bardziej na estate, bo to glownie sie liczy.

Lepiej miec mniej "odwalony" a estetycznie wykonany niz chocby flash'owy, a nawalone zbednych rzeczy ...

Nieumiejetnie wykonane 3D, zbedne cienie, niedobrane kolory, zbyt duze rozmiary poszczegolnych elementow - to wszystko psuje prace ludzi, ktorzy zaczynaja.

Nie odbierz tego negatywnie, ja poprostu doradzam, tak jak chciales :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności