Skocz do zawartości

Problem z Analytics pod Adwodrsami

CinCin

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem:

są 2 adresy email: "adres A" oraz "adres B". adres A jest z domeny zewnętrznej, natomiast B jest loginem z google (@gmail.com)

z obu mogę zalogować do AdWords ale jako login w prawym górnym rogu i tak będzie "adres B"

w obu poprawne jest logowanie, w obu jeśli wejdę do "moje konto" -> "dostęp" to oba adresy: "adres A oraz adres B mają poziom admina

to samo ze strony analytics.google.com -> w obu te 2 adresy figurują jako pozycje z dostępem admina

mimo to jednak, logując się do adwords i wybierając zakładkę analytics [ta na zielonym tle w centrum] wyświetla mi komunikat "Dla konta Adwords istnieje już usługa Analytics. Skontaktuj się z Administratorem konta Adwords, aby uzyskać dostęp do usługi Analytics."

co jest nie tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności