Skocz do zawartości

Statystyki dla pozycjonerów

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann a jak zaktualizować skrypt bez utraty już zebranych statystyk ? Wczoraj aktualizowałem chyba z wersji 1.32 czy jakoś tak i skończyło się że usunięcie danych i powtórna instalacja dały mi pożądany efekt dopiero. Chciałbym się ustrzec od tego w przyszłości.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Xann, dopiero teraz to zauważyłem.

Jeżeli miesiąc ma 31 dni, i chcę go przeglądać (np. Październik tego roku) to zarówno "dane tabelaryczne dla miesiąca październik 2009" jak również "WYKRES MIESIĘCZNY - październik 2009" zawierają jedynie dane z 30 pierwszych dni. Ostatni dzień miesiąca gdzieś wcina.

Ponad 85% stron reklamowanych w AdWords używa statystyk, najczęściej Google Analytics.

85% to się może ledwo poprawnie umie zalogować na konto google adwords, a ty mówisz że z google analytics korzysta., Nie wiem kto odpowiada za wygląd i układ tych statystyk ale gorzej zorganizowanych opcji chyba jeszcze nie widziałem. Analytics to taki mały koszmarek googla. Poleciłem je kiedyś 3m klientom i w odpowiedzi szybko dostałem ... a co to za g...o. Bardzo szybko też zostały zastąpione innymi statystykami.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 3 tygodnie później...

Zupełnie subiektywnie: mnie interesuje taka wersja żebym ją kupił raz i sam sobie instalował gdzie chcę, kiedy chcę i na ilu domenach chcę (żeby miała także możliwość zarządzania tym wszystkim z 1 panela + zakładanie kont klienckich z dostępem do danych dotyczących zdefiniowanej domeny/domen, konto admina - dostęp do wszystkiego). Kupowanie licencji na 1 domenę i podawanie konkretnie o jaką chodzi zdecydowanie z mojego punktu widzenia jest dyskwalifikujące i powstrzymuje mnie skutecznie od wypróbowania tego produktu.

Jeśli zrobicie coś takiego bardzo chętnie kupię :)

P.S. Nie śledziłem informacji na ten temat, ale coś "obiło mi się o uszy": czy ta statystyka daje możliwość określania konwersji (cel: wyłapanie fraz o najwyższej konwersji)? Jeśli nie - to jest moja propozycja do nowej wersji.

Zupełnie subiektywnie: mnie interesuje taka wersja żebym ją kupił raz i sam sobie instalował gdzie chcę, kiedy chcę i na ilu domenach chcę (żeby miała także możliwość zarządzania tym wszystkim z 1 panela + zakładanie kont klienckich z dostępem do danych dotyczących zdefiniowanej domeny/domen, konto admina - dostęp do wszystkiego).

Licencja statystyki jest jak "licencja Winodwsa" - na jedno stanowisko - w proponowanym przez Ciebie rozwiązaniu sprzedali byśmy jedną statysykę ktora była by do pobrania na jakimś rapidzie

... Kupowanie licencji na 1 domenę i podawanie konkretnie o jaką chodzi zdecydowanie z mojego punktu widzenia jest dyskwalifikujące i powstrzymuje mnie skutecznie od wypróbowania tego produktu....

Statystyki są również dostępne w wersji FREE - gdzie możesz sobie pobierać dowoli

.....Nie śledziłem informacji na ten temat, ale coś "obiło mi się o uszy": czy ta statystyka daje możliwość określania konwersji (cel: wyłapanie fraz o najwyższej konwersji)? Jeśli nie - to jest moja propozycja do nowej wersji.

Dzięki za pomysł

Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych

468x60_5.jpg

Licencja statystyki jest jak "licencja Winodwsa" - na jedno stanowisko - w proponowanym przez Ciebie rozwiązaniu sprzedali byśmy jedną statysykę ktora była by do pobrania na jakimś rapidzie

ok, to niech będzie na 1 stanowisko, ale niech to będzie "panel zarządzania", z którego będzie możliwość generowania kodu statystyk do wklejania na dowolną ilość serwisów. Czyli instaluję ją w 1 miejscu (na które mam licencję i Wy je znacie), ale mam możlwiość podpięcia wielu domen. Czy to będzie możliwe?

w chwili obecnej możesz zamontować sobie statystykę na jednej domenie ale kod statystyki możesz podać do wielu domen - przy czym musisz pamiętać ze nie ma czegoś takiego jak osobna statystyka dla każdej domeny w której podepniesz kod , wszystkie wejścia i wyjścia bedą traktowane jako wejścia na domenę na która wykupiłeś licencje

ps. rozmawiamy o kosztach rzędu 50 zł nie 500 za skrypt, jest też możliwość pobierania darmowej wersji

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności