Skocz do zawartości

Statystyki dla pozycjonerów

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dopóki nie zrobią tak, że kupuję raz i mogę tam sobie podpinać co chcę, jak chcę i kiedy chcę i nie muszę tego nigdzie zgłaszać to... ja nie kupuję na pewno.

A o powyższym pisałem dawno temu, ale chyba takiej opcji wciąż nie przewidują. A może coś się w temacie zmieniło?;)

• 1 miesiąc temu...

Czym te statysyki różnią się w wersji free a premium? Czy tylko tym, co jest podane na stronie głównej tj.

free:

Ilość wejść i odsłon strony www

Adresy referujące

Keywords wraz z eksportem do e-weblink

Informacje Google Site oraz Yahoo BL

Blokowanie adresów IP

cena 0 zł

premium:

Ostatnie odwiedziny

Najczęściej odwiedzane podstrony

Konwersja na cel

Support i aktualizacje

Brak reklam

cena 50 zł netto

???

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

• 3 lata później...

Ten projekt jest jeszcze jakoś rozwijany czy leży i kwiczy?
Nie widzisz przecież na bieżąco ostania aktualizacja w wątku była całkiem niedawno: Napisany 14 wrzesień 2011 - 19:43

:dirol:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności