Skocz do zawartości

Statystyki dla pozycjonerów

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałbym proforme wydrukować dla księgowości, ale przekierowuje mnie na główną. Co jest grane?

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

wiem o czym piszesz , jest na warsztacie terminu nie podam bo wprowadzamy również więcej ciekawych zmian ale gdzieś ok tygodnia

nie mniej jak ktoś chce się pobawić darmowym demem to jest pod adresem https://www.xannstat.com/xsfree.php

Marketing internetowy dla firm

• 4 tygodnie później...

Nie chcę być upierdliwy, jednakże znów się przypominam, ponieważ naprawdę zależy mi na wydajniejszej wersji statystyk. Chciałbym nią zastąpić stat24, lecz nie mogę ponieważ obecna wersja generuje zbyt dużo niezoptymalizowanych zapytań do MySQLa, zabijając przy tym serwer.

Dzisiaj mija równo miesiąc :D

Xann kiedy możemy spodziewać się nowej wersji zwiększającej wydajność zapytań do bazy MySQL?
gdzieś ok tygodnia

Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!

tomekf wiem na czym Ci zależy i wiem że już dawno jest po terminie , nie da się ukryć ze jak zwykle mamy tutaj poślizg ale tak to juz jest jak jesteś pewny ze coś ci sie nie spieprzy to włąsnie w tym momencie ci sie wywali. Jest Ona na warsztacie i mamy Ciśnienie bo tez mamy duże zamówienie na nie i nie możemy sobie pozwolić na wypuszczenie czegoś z bugiem.

• 2 tygodnie później...

w poniedziałek tj 23.lutego. oficjalnie zostaje odpalona nowa inst alka statystyki , z zmina to:

- statystyka została zoptymalizowana pod bardzo duże serwisy

- uporządkowany dział refery

i cała lista drobniejszych dodatków , pragnę tu podkreślić że to jedyne statystyki które posiadają export linków do szerokiego pozycjonowania.

bardzo nam miło ze statystyka ma takie zainteresowanie co na pewne spowoduje jej dalszy rozwój

Nowa wersja statystyk xannstat w wersji 1.32.

Zapraszamy do porania najnowszej wersji statystyk tj w wersji 1.32. , niestety instalacje trzeba przeprowadzić od nowa co spowoduje utratę przednich danych lub starą statystykę oznaczyć np katalogiem xannstat_OLD a a nową postawić na innych tabelach w bazie

nowe statystyki w wersji wersji 1.32

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności