Skocz do zawartości

Program Partnerski

homerek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam system, który umożliwia naliczanie punktów, które mógł bym zamienić na gotówkę.

Polega on na tym że osoba polecająca link np: https://katalog.orx.pl/?p_id=homer przekazuje drugiej osobie, gdy ta osoba wyśle smsa to polecający otrzymuje punkty wartości 30% mojego zysku z tego smsa.

Chodzi oto, że nie wiem jaka ilość zainteresowanych była by, która by polecała i chciała w ten sposób zarabiać PLN.

Czy może ktoś z was spotkał się już z takim zagadnieniem. Źeby legalnie wypłacać PLN polecającym.

Nie wiem jaka ilość i jakie zyski bym mógł mieć. Dlatego bezsensu wydaje mi się zakładanie działalności jeżeli w projekt zaangażuje się nieliczna grupka. Proszę o poradę tych którzy już przez ten próg przeszli.

W moim przypadku przez wyszukiwarkę google miesięczny zysk z dodawanych stron w moim katalogu to 100 zł netto. Za 1 smsa, który kosztuje 3,66 ja mam tylko 1 zł i tym zamierzam się dzielić na 3 osoby.

Ja 50 gr. osoba polecająca katalog 40 gr. i 10 gr osoba która poleciła osobę która dostanie 40 gr.

Oczywiście osoby, które chciały by przetestować mój system proszone są o kontakt ze mną.

Oczywiście nagrody wypłacę gdy będę mógł prawnie je wypłacić.

10 najmocniejszych katalogów

Pełną listę katalogów znajdziesz na www.seolista.pl

Najpierw to Twój katalog powinien coś sobą prezentować nie myśl że, jednym katalogiem na subdomenie zbijesz majątek.

Nikomu nie będzie się chciało nawet refa sobie zapisać, jeżeli zarobi 50 groszy na miesiąc.

W sieci są setki zaindeksowanych katalogów, które mają ruch, wiek, PR itd, i są darmowe.

Czujesz różnicę ??

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Co do 50gr. na miesiąc hehe no tak jeśli ma tylko 50 wejść na miesiąc to tak.

Umnie co 100 osoba dodaje.

W sumnie to mi wystarcza na opłaty związane z takalogiem.

Co do pp, no to masz racje chyba mnie przekonałeś. Że nikogo to nie zainteresuje.

Po prostu olać to nikomu to pewnie nie służy.

JAk ktoś będzie chciał to wstawi banner za free.

10 najmocniejszych katalogów

Pełną listę katalogów znajdziesz na www.seolista.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności