Skocz do zawartości

unikalność Wg google

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jak oprócz synonimów zrobić aby zerżnięty tekst był unikalny?

Powiedzmy, że mamy kanał rss i czy wykorzystując kilka kanałów robiąc mix otrzymujemy unikalny content?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

jak oprócz synonimów zrobić aby zerżnięty tekst był unikalny?
Napisać, zlecić komuś napisanie unikalny tekst/artykuł.
Powiedzmy, że mamy kanał rss i czy wykorzystując kilka kanałów robiąc mix otrzymujemy unikalny content?
W ten sposób otrzymasz bełkot, który może i będzie unikalny ale bez żadnego sensu.

Skrypty, które dziś są dostępne jeszcze nie są tak dobre by zastąpić człowieka.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Kanały RSS, są dobrym dodatkiem, który pozwala odróżnić stronę, wzbogacić o dodatkowy content,

przykład scuttle, dzięki czemu strony są łatwiej "połykane" przez Google.

O to pytasz? I też wszystko zależy co chcesz z tym zrobić, do czego wykorzystać?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

a da się zrobić aby strona z informacjami wykorzystująca tylko kanały rss innych serwisów jako content ma szansę na duży site/unikalność Wg google bez używania synonimów?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Da się, nawet Google już od wczoraj też próbuje to zrobić po polsku, ciekawe czy to pod ich własny SWL... :good:

https://news.google.pl/

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności