Skocz do zawartości

Algorytm na duplicate content

k3rn3l

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz może Twój spam nie jest wart 10PLN, ale koszt zbudowania porządnego zaplecza jakie posiadam wielokrotnie przewyższa przytoczoną śmieszną kwotę.
Jest to niestety argument za używaniem tanich systemów jak i taniego "spamerskiego" zaplecza. Nawet gdy zostanie ujawnione to są małe straty.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Buhahaaa, myślisz że 5tys pln robi na mnie wrażenie ?? :rolleyes:

Sorki, ale mnie rozbawiłeś na maxa, sądząc iż zdradze swoje zaplecze za 5tys ... ufff - Wiesz może Twój spam nie jest wart 10PLN, ale koszt zbudowania porządnego zaplecza jakie posiadam wielokrotnie przewyższa przytoczoną śmieszną kwotę. Dla przykładu niedawno zainwestowałem w 7-letnią domenę tematyczną PR5 ponad 1tys $$ a TY proponujesz mi zakład o 5TYS PLN .... Buhahaaa

Takie mam ale nie mam;)

Ośmieszyłeś się i tyle. Myślisz, że komuś z osób tutaj obecnych zaimponowałeś domeną kupioną za 1tys $ ?

Chyba nie zrozumiałeś zasad porównywania o których pisałem.

Porównywać możesz linki tylko wtedy, jeśli znajdują się one w podobnych warunkach, czyli Twoją "0" dajemy również w stopkę jako ostatnią, tak jak 31 link PR4

Sprawdzamy po jednym linku PR4 i PR0 - więc nie czaruj tutaj z topem na wszystkich stronach, bo widzę iż usilnie chcesz pokazać iż PR0 to więcej niż PR4...

facet nie odwracaj kota ogonem ok ?

Zaś jeżeli chodzi o linki z domen o PR 0 czy PR n/a to maja swoja moc a czasami sa mocniejsze od linków ze stron o PR 4 posiadajacymi 30+ linków wychodzacych

wytłuściłem Ci to co najistotniejsze :rolleyes: teraz proszę abys jeszcze raz mój cytat przeczytał i starał się go zrozumieć !

i daruj sobie te teksty o tysiącach dolarów bo jak ja biedny chciałem kiedyś kupić hurtem zaplecze (kilka PR7 kilkadziesiąt PR5 ..) od jednego takiego outslandera (z GB nota bene) to okazało się że fiuuu i zaplecze sie rozmyło (może za mało dawałem nie wiem) ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jest to niestety argument za używaniem tanich systemów jak i taniego "spamerskiego" zaplecza. Nawet gdy zostanie ujawnione to są małe straty.

Irku, nie prawimy tutaj o kosztach używania poszczególnych rozwiązań a o DC i mocy linków z nich. Każda osoba ma inne priorytety, jeśli pozycjonujesz klienta masz w nosie co się stanie z jego stroną po wygaśnięciu umowy, jeśli pozycjonujesz swoją - znacznie bardziej interesuje Cię rozwój sytuacji w dłuższym czasie, tym bardziej jeśli jest to Twoje główne źródło dochodu.

Beerbant - sorry, ale zaczynasz ścieme walić. Każdy z 31 linków PR4 będzie miał większą moc niż jeden PR0, jeśli będzie porównywane to w podobnych warunkach, nigdy nie będzie w tej sytuacji na odwrót. A chyba naszym zamierzeniem jest wyjaśnienie mocy linków w poszczególnych sytuacjach a nie oddalanie się od tego.

Ośmieszyłeś się i tyle. Myślisz, że komuś z osób tutaj obecnych zaimponowałeś domeną kupioną za 1tys $ ?

Chyba to TY kolego się ośmieszyłeś brakiem zrozumienia mojej wypowiedzi... Powyższą domenę przytoczyłem dla przykładu, aby pokazać jak śmieszną kwotę zaoferował mi xann w swoim zakładzie. Domena to tylko narzędzie, nie ważne czy kosztuje 1pln czy 10K pln, ważne aby jej koszt przekładał się na efekty które można dzięki niej osiągnąć. Radze czytać ze zrozumieniem a nie ośmieszać się takimi dziecinnymi textami ...

Każda osoba ma inne priorytety, jeśli pozycjonujesz klienta masz w nosie co się stanie z jego stroną po wygaśnięciu umowy, jeśli pozycjonujesz swoją - znacznie bardziej interesuje Cię rozwój sytuacji w dłuższym czasie, tym bardziej jeśli jest to Twoje główne źródło dochodu.
Mowa była o kosztach zaplecza nie wartości strony pozycjonowanej.

[dodane]

Czy dobra i droga strona mająca DC nadal jest tyle warta co przed?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Beerbant - sorry, ale zaczynasz ścieme walić. Każdy z 31 linków PR4 będzie miał większą moc niż jeden PR0, jeśli będzie porównywane to w podobnych warunkach, nigdy nie będzie w tej sytuacji na odwrót. A chyba naszym zamierzeniem jest wyjaśnienie mocy linków w poszczególnych sytuacjach a nie oddalanie się od tego.

moim naszym? zamierzeniem było wykazanie, że czasami podkreśle raz jeszcze i wybolduje czasami*****

linki z domen o PR 0 czy PR n/a są mocniejsze od linków ze stron o PR 4 posiadajacymi 30+ linków wychodzacych

czasami***** = w określonych uwarunkowaniach

przyblizyłem Tobie te uwarunkowania ale jak widzę nie dociera do Ciebie fakt iż czasami (w określonych sytuacjach ) fiat 126P jest szybszy od mercedesa :rolleyes:

i w tym temacie EOT

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant - już się tak nie bulwersuj. Zgodzisz się chyba z tym iż aby było rozsądne porównanie trzeba to zrobić w takich samych warunkach. A wiadomo iż na swoim zapleczu wykorzystujesz wszystkie możliwe chwyty aby link był mocniejszy.

nie dociera do Ciebie fakt iż czasami (w określonych sytuacjach ) fiat 126P jest szybszy od mercedesa ;)

No pewnie że czasami jest szybszy - jak spada z przepaści - osiąga przyspieszenie ziemskie :rolleyes:

Chyba to TY kolego się ośmieszyłeś brakiem zrozumienia mojej wypowiedzi... Powyższą domenę przytoczyłem dla przykładu, aby pokazać jak śmieszną kwotę zaoferował mi xann w swoim zakładzie. Domena to tylko narzędzie, nie ważne czy kosztuje 1pln czy 10K pln, ważne aby jej koszt przekładał się na efekty które można dzięki niej osiągnąć. Radze czytać ze zrozumieniem a nie ośmieszać się takimi dziecinnymi textami ...

Jak dla mnie gadasz bzdury i straciłeś jaja , zaproponowałem ci zakład o 50 tys żeby Ci udowodnić ze nie masz pojęcia o pozycjonowaniu i Twoje super 100 domen nie przebije 100k pkt z e-weblinka a Ty zamiast ratować swój honor kulisz ogonek i walisz ściemę jak dla mnie jestes chłopem bez jaj

NO to jak ? zakładasz się o 50 tys ? czy pomyślisz o sexie i obrócisz kota ogonem ?

Marketing internetowy dla firm

No pewnie że czasami jest szybszy - jak spada z przepaści - osiąga przyspieszenie ziemskie :D

Niestety nie, tu mercedes też jest szybszy, większy ciężar.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

No pewnie że czasami jest szybszy - jak spada z przepaści - osiąga przyspieszenie ziemskie :D

bogdansenator - zapomniałeś że robimy abstrakcyjne porównanie, czyli merc jedzie drogą a fiacik leci z przepaści.

Wartość takiego porównania będzie podobna jak porównanie mocy PR0 do PR4 które zaproponował wcześniej Beerbant - bez urazy oczywiście.

Xann - jak dla mnie nie zaproponowałeś kwoty która była by warta narażanie mojego zaplecza, ale jak widzę znalazł się użytkownik który przyjmie zakład o te 50k. No to jak Xann - masz jaja czy odwrócisz kota ogonem ? Jeśli jednak chcesz się konkretnie za mną założyć dołóż do tej kwoty sporo i wyśli ofertę na PW - może się dogadamy :D

Niestety nie nawet odrobinę wolniej ....

No pewnie że czasami jest szybszy - jak spada z przepaści - osiąga przyspieszenie ziemskie

Chyba raczej osiąga prędkość, przyspieszenie ziemskie to żadne osiągnięcie ...

nihil fit sine causa

Beerbant - już się tak nie bulwersuj. Zgodzisz się chyba z tym iż aby było rozsądne porównanie trzeba to zrobić w takich samych warunkach. A wiadomo iż na swoim zapleczu wykorzystujesz wszystkie możliwe chwyty aby link był mocniejszy.

Myślałem, że chodzi o takie same warunki.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności