Skocz do zawartości

Zlecę pozycjonowanie strony

Maro.B

Rekomendowane odpowiedzi

Czy pozycjonowanie tej strony wiąże się również ze zmianą serwera z darmowego na porządny ?

Bo to dziwne, że ktoś kto bedzie wydawał kilkaset zł (może nawet więcej) na miesiąc nie ma 200 zł na stronę i serwer.

TO nie jest kometarz - chcę tylko uściślenia bo nie wiem czy traktować tą ofertę poważnie czy to po prostu żart.

Czy pozycjonowanie tej strony wiąże się również ze zmianą serwera z darmowego na porządny ?...

Polecam uwagę kolegi mrtn. Należy zastanowić się nad tym i to poważnie! Koszty host+domena nie powinne przekroczyć 200 zł opłaty rocznej.

Dzięki za rzeczowe komentarze do oferty ale Jak Pamiętacie z Regulaminu tu Nie komentujemy ofert!!!!!

Można zaproponować takie rozwiązanie na PW

K.B

eee nie chcę tutaj nic sugerować, ale na podany przez Pana frazy nie potrzebne jest pozycjonowanie gdyz pozycje sa w top5

więc prosze o radę

szybka rada:

inne frazy

domena + hosting

ewentualnie poproszenie specjalisty o dobranie fraz zgodnych z tematyką strony (prawo jazdy, nauka jazdy) pierwsze jakie cisna się na usta

• 2 tygodnie później...

Witam

Czy zapytanie ofertowe pozostawione na forum jest jeszcze aktualne?

pozdrawiam

Piotr nOwak

eActive.pl

Prosże zapytać na Pw Forumowicza

K.B

Mali inwestorzy również zarabiają na giełdzie? Możesz sam się tego nauczyć

Dreamsphere Live Trading Room

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności