Skocz do zawartości

Spowiedź spamera

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

co do g***a, ja ostatnio oglądałem taką scenę jak gośc mówił:

czasem jak sie wejdzie w g***o

to się da but o trawę wyczyścić

czasem patykiem się czyści

czasem jak sie to g***o tak w te rowki pozapycha, że nawet patykiem nie wyczyścisz, to się buty na smiertnik wyrzuca...

EOT :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

ale to fantastyczna data iab moje urodziny,chyba dolacze sie do ser szooka....poza tym co to za roznica czy korzystam z swl czy buduje zaplecze tematyczne i tak z zamiarem pozycjonowania badz kupuje linkow?coraz bardziej upewniam sie w przekonaniu ze zadne white nie istnieje.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

coraz bardziej upewniam sie w przekonaniu ze zadne white nie istnieje

A kiedykolwiek wierzyłeś w to, że istnieje? ;-) Niestety wytyczne Google są zbyt rygorystyczne, aby dopasować się do wszystkich i odnieść sukces w formie wysokich pozycji na frazy trudniejsze niż "wypas owiec..." - chociaż i ta może już być zbyt konkurencyjna :)

Pisałam Ci już na PW, że tak nie jest. Skrajność nigdy nie jest dobra - ani perfidne spamowanie, ani bezmyślne trzymanie się dosłownie wszystkich reguł wytyczonych przez wyszukiwarkę.

Dobieram metody pozycjonowania do tego, jakie strona ma potrzeby. Co prawda staram się jak najmocniej trzymać się wytycznych Google dla stron pozycjonowanych, bo zależy mi na tym, aby efekty były długotrwałe a pozycja stabilna, ale niektóre z zasad są zbyt rygorystyczne i się z nimi nie zgadzam. Trzymając się wszystkich wytycznych owszem, można wypozycjonować stronę (już ostatnio wypowiadałam się na ten temat pisząc o pozycjonowaniu naturalnym), ale niewielkiemu procentowi stron wystarczą takie metody. A jeśli wystarczą, to zazwyczaj nie ma potrzeby zlecania pozycjonowania, bo strona wypozycjonuje się sama, chyba że praca pozycjonera ma się zakończyć na optymalizacji on page ;-)

W przypadku stron zapleczowych pozwalam sobie na trochę więcej i mogę lekko zaryzykować, chociaż to ryzyko ogranicza się praktycznie do lekkiego dopalenia stron zapleczowych SWL'em. Jeśli chodzi o dopalenie systemami stron pozycjonowanych to w moim przypadku są to wyjątki (kilka stron na kilkadziesiąt łącznie), a linki z systemów stanowią w ich przypadku niewielki procent wszystkich linków, chociaż mimo wszystko zdaję sobie sprawę z ryzyka takiego zagrania. No ale ostatecznie jest to metoda, która wg Google należy do BH, dlatego nie podoba mi się jeśli ktoś sugeruje, że stosuję WH bo wspomniałam np. o możliwości pozycjonowania naturalnego albo jestem przeciwna linkowaniu młodych stron systemami czy też mocno skrytykowałam jeden z SWL'i.

Mam nadzieję, że chociaż tym razem nikt nie będzie próbował znaleźć tu żadnych podtekstów.

I mam nadzieję, że temat nie poleci do kosza za OT, ale tak jakoś wyszło z rozmowy ;-) A żeby było chociaż trochę na temat to myślę, że jednak lepiej byłoby poczekać do tego 2 października i dyskutować na ten temat po fakcie, kiedy będzie wiadomo co tak naprawdę zostało powiedziane czy też pokazane.

Właśnie zadzwonili do mnie z IAB zapraszając na te konferencje, poprosili o wykład / udział w dyskusji panelowej w temacie niebezpieczeństw pozycjonowania , etyki, pozycjonowania zgodnego z wytycznymi google itp.

Zastanawiam jak to ma sie nazywać może "SEO Konfesjonał - wynurzenia byłego ministranta" ?? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności