Skocz do zawartości

Spowiedź spamera

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Właśnie zadzwonili do mnie z IAB zapraszając na te konferencje

Ci z "nIABa" zaprosili kogoś "piekła" rodem? :D Jak pojedziesz, to będziesz mógł Szookowi wyjaśnić kto ma rację. :) PiO będzie potem przysyłało paczki do Wronek.

postawiłem dwa warunki

1. dyskusja merytoryczna bez osobistych wkrętów

2. moderator pomiedzy nami bo mogę niechcąco "trącić" interlokutora :)

no i dodatkowy - to co po imprezie bedzie sie działo to nie ja :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Xann, by ciemna strona mocy mogła funkcjonować, potrzebuje jasnej strony, nawet jeżeli ta jasna jest pokręcona, dlatego ten Don Kichot ze swoim Sanczo Pansą powinien tu miec możliwość wypowiadania się :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

z komentarza na blogu

Walka z konkurnecja ? jaką - nie ja kasuje te spamy, ja je zgłaszam.

No i jaka konkurencja - ja nie nazywam konkurentami osob ktore stawiaja dmoza i ledwo znaja kod php a juz nie mowiac html. Jak bez podstaw mozna oferowac seo. Nawet zeby zlecic osobie znajacej html optymalizacje nalezy miec jakies o tym pojecie.

koles zatrzymal sie ze swoja wiedza o pozycjonowaniu jakies 3 lata temu ;]

no i przestraszyli się i odwołali ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dla rozluźnienia atmosfery:

Dla "zacieśnienia" atmosfery:

Nie znam obecnych ludzi z PiO (poza starą gwardią) - tym bardziej dziwi mnie dlaczego do mnie takie informacje dolatują. Tym bardziej, że to informacja sprzed dosłownie 2 minut.

Sami pewno wiecie kto jest kto :

https://wklej.org/hash/e313cf3223/

p.s. i nie pytajcie kto to podesłał - bo z danych GG nadawcy nic nie wynika (są nieznaczące) a numer na tyle wysoki, że ktoś pewno założył numer tylko po to by to wysłać - tak więc i wiarygodność tych informacji może być różna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności