Skocz do zawartości

Co sądzicie o HitMe.net.pl?

pozycjonero

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam hosting u nich i jestem szczerze mówiąc pod wrażeniem. Ani jedej awarii od pół roku, a kupiłem za grosze.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ja mam hosting u nich i jestem szczerze mówiąc pod wrażeniem. Ani jedej awarii od pół roku, a kupiłem za grosze.

Mówisz o shared czy vpsach? Bo wątek dotyczy VPSów.

Shared konta utrzymują w ovh.

VPS'a u nich nie mam, lecz mam dedyk'a z tej samej serwerowni, brak awarii, choć była we wtorek 2 godzinna, ale to cały gdańsk padł, łącza awaryjne działały dopiero po 2 godzinach, a ATMan usterkę naprawił na drugi dzień o 5 rano.

• 1 miesiąc temu...

Witam,

Jeżeli ktoś z Państwa był by zainteresowany 24 godzinnym testem naszych VPSów bardzo prosimy o kontakt - bok@hitme.net.pl.

Myślę, że będą Państwo mile zaskoczeni jakością oferowanych przez nas usług :)

Pozdrawiam

Znajdziesz u nas ofertę Serwerów VPS, VPS z administracją.
Szybki i Tani Hosting www z NVM SSD, Hosting WordPress -  LiteSpeed, LsCache oraz ochrona Malware.Expert
Oficjalny rejestrator Domen, tanie certyfikaty SSL

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Ile tam miesięcznie VPS z wieloma IP kosztuje - jakas tansza z opcji ?

Cennik serwerów dostępny jest na stronie, natomiast jeśli chodzi o dodatki - każdy adres IP to koszt 3 zł netto.

Znajdziesz u nas ofertę Serwerów VPS, VPS z administracją.
Szybki i Tani Hosting www z NVM SSD, Hosting WordPress -  LiteSpeed, LsCache oraz ochrona Malware.Expert
Oficjalny rejestrator Domen, tanie certyfikaty SSL

• 3 lata później...

Miałem rok czasu.

Mogę śmiało polecić - dobrze skonfigurowane i działają.

Praktycznie nie miałem problemów, więc na temat supportu wiele nie wiem.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 3 tygodnie później...

mam VPSa, do działania i padów nie mam zastrzeżeń, natomiast z supportem bywa baaardzo różnie, czasem od razu odbiorą i pomogą, ale miałem sprawy o które trzeba się dopraszać wielokrotnie. jeśli ktoś nie jest nerwowy to nawet polecam, w przeciwnym razie radzę odpuścić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności