Skocz do zawartości

instalacja sklepu POMOCY !

alerteck

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Mam problem z serwerem ( home.pl) za każdym razem jak instaluje jakis skrypt - tym razem chodzi o sklep - przechodzę całą procedure instalacyjna pomyślnie. Wszystko gra i powinno działać. Jednak gdy wywołuję adres index.php wyskakuje mi taki bład:

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_ee2bade45439980977650896c5a624bc, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /sunshop/include/class.sessions.php on line 28

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /sunshop/include/class.sessions.php:28) in /sunshop/include/class.sessions.php on line 28

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /sunshop/include/class.sessions.php:28) in /sunshop/include/class.sessions.php on line 28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /sunshop/include/class.sessions.php:28) in /sunshop/admin/adminglobal.php on line 636

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_ee2bade45439980977650896c5a624bc, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0

o co chodzi, jak to naprawić, co mam zrobić

BŁAGAM :)!

tez miałem problemy z home.pl przy sesji - skrypt modx - na poczatku pliku index.php ( przed session_start() ) lub w innym pliku odpowiedzalnym u ciebie za sesję wstaw session_save_path('/session_tmp'); oczywiscie utworz sobie ten katalog session_tmp i daj mi prawa zapisu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności