Skocz do zawartości

[home.pl] 1111 serwerów za 11gr :)

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

gdzieś ty to znalazł ;)?

# Promocja trwa od 25 września 2008 r. godz. 15:00 do wyczerpania puli 1111 kont.

Ja tam jeden serwerek zamowilem ;) I to na windowsie ;D Może się dzięki temu asp naucze ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Imho przy 100 pl'kach w OVH to jest żadna promocja.

Co ? Dostajesz kupon na 200 zł który spokojnie sprzedasz za przynajmniej 60 zł, a płacisz w sumie 30, czyli na czysto jesteś 30 zł, plus masz na rok serwer. Już chyba się w du***h poprzewracał, niedługo jak wam nie będą dopłacali do promocji to promocja do promocja kiepska.

100 PL'ek u byle jakiego rejestratora to jakieś 1000zł więc dla mnie wynik jest prosty. Wolę 1000zł niż 30zł a Ty sobie myśl jak chcesz. W końcu to mi się w du**e przewraca.

gizmoo3

Widzę jak bardzo jest jasny, 11 groszy za serwer. No tak. W końcu każdy po przeczytaniu ze 3 razy oferty wie już o co chodzi...

Dno bo tylko dla firm. Jak ktoś ma firmę to niech sobie wychwala pod niebiosa, ja zdanie swojego w tym przypadku nie zmienię.

Pyszny Precel | Katalog stron

Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń

Why Leo why? (jak to w reklamnie :dresiarz:). Nikt mnie nie wpisuje jako PP, a mi do kubka jeszcze paru punktów brakuje ;)

ja tam wpisałem. Chyba, że od starych klientów nic Ci nie dali.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności