Skocz do zawartości

Tradedoubler nie płaci za Orange

o.d.

Rekomendowane odpowiedzi

Czekałem czekałem i dzisiaj ponad 30% zaległości mi zatwierdzili a jeszcze dobijają zawsze przed końcem miesiąca coś to może wyjdziemy z czasem na prostą. Ale i tak zostawiłem tylko Pracuj.pl. Nie chcę robić dymów bo może kiedyś jeszcze się coś poprawi u nich i się do nich wróci.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

teraz to już mnie orange wkurzyło..

miałem ładną prowizję pare stówek z orange, a dzisiaj cofniete wszystkie z wyjatkiem jednej...

jako powód mam podane w raportach:

"Denied by autodeny" - tak jest w dwóch przypadkach

"Invalid lead" - tak jest w pozostałych kilku...

ch..e zgarnęli kase i teraz wycofuję się z TD pod pretekstem jakiś nieprawidłowości przy transakcjach.. a abonamenty zgarnęli dzięki mnie..

tez tak macie?

125x125_2.jpg

Mnie próbowali oszukać w programie Travelplanet, jednak im nie wyszło bo sam zamówiłem wycieczkę. Po 2 miesiącach od zamówienia, po kilku telefonach i kilkunastu emailach łaskawie zatwierdzili lead. Z doświadczenia wiem, że polscy reklamodawcy Pay-Per-Lead/Sale częso oszukują, a przyłapani na gorącym uczynku (kiedy sam zamawiałem ze swojego reflika) pieprzą o błędzie systemu.

Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski.

A ja mam problemy za zatwierdzeniem strony, kod wklejony prawidłowo a w na stronie bez przerwy na czerwono Not Verified. Support mają niesamowity, piszę już drugi raz i nic...

Szkoda tylko że reprezentują kilka fajnych firm, programów.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

A ja mam problemy za zatwierdzeniem strony, kod wklejony prawidłowo a w na stronie bez przerwy na czerwono Not Verified. Support mają niesamowity, piszę już drugi raz i nic...

Szkoda tylko że reprezentują kilka fajnych firm, programów.

To samo miałem, pomogło usunięcie strony i powtórne jej dodanie.

Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski.

To samo miałem, pomogło usunięcie strony i powtórne jej dodanie.

Usunięcie strony jest ostatecznością ponieważ jestem już zapisany w jednym programie i boję się, że mogę stracić dostęp również do niego...

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Wygląda na to że przelew do mnie już idzie. Niby w panelu jest wypłata, ale na koncie jeszcze jej nie ma. Pewnie jak zwykle portwa to jakiś tydzień ale może wreszcie dojdzie.

Jak dobrze że jest to forum i można się wyżalić, wypłakać, a dobre forum pomoże odzyskać długi ;-)

A teraz dla odmiany może ja spróbuje nie płacić rachunku za telefon w orange przez 5 miesięcy i ciekawe jak sie orange poczuje? A zapłace dopiero wtedy jak orange napisze posta na forum.

mniejsza z tym.

pozdro.

• 1 miesiąc temu...

widziałęm taki jakiś system który wyświetlał rużne banenry etc ale nie zawsze, raz to a raz co innego, dośc fajnie sie to prezentowało ale ciekawi mnie co to za program partnerski ? moze ktoś zna taki który wyświuetla losowo w róznych miejscach bilbordy etc ?

Moje perypetie z TD ostatecznie zakończyły się umiarkowanym sukcesem: wypłata w końcu była, orange uznało mi tylko 1 z wielu transakcji i to za marne grosze... co większe prowizje zostały uniewaznione z różnych wg nich powodów..

podejrzane to ale nic nie wskóram.

orange generalnie w TD nie polecam.

125x125_2.jpg

• 1 miesiąc temu...

Niestety nie zlicza. Dokładnie od 29 grudnia. W listopadzie było podobnie, ale po kilku dniach zaczęło dzialać.

To samo jest z Positivo.pl - pod koniec listopada padło i do dziś nie naprawili. Pisałem trzykrotnie od tamtej pory i brak reakcji.

Kiepski ten support w TD, wszyscy na tym tracą.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

EDDY dzieki za odpowiedz. Chcialem juz sciagac ich reklamy, no bo lipa, jak sie nie widzi statystyk.

Niestety oni maja takie podejscie do klientów ze szkoda gadac. Brakuje tam osoby, ktora by to trzymala mocna reka i obsluge klienta i programy, jak orange zalega po kilka miesiecy to jest smieszne.

Edit:

Ceneo chyba wyplaci do 27.01 (dzien wyplaty)? Z tego co pamietam, zawsze byli wyplacalni na czas?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności