Skocz do zawartości

Tradedoubler nie płaci za Orange

o.d.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zoozool - ceneo juz zlicza ;P hehe

Wyplata jest 27 stycznia a nie grudnia :P

Z tego co pamietam, to byla nastepny dzien po wyplacie? Ale ja bylem w tym programie 2 lata temu :) wiec moze sie cos zmienilo, a teraz bede czekal na pierwsza wyplate. ZAsntaawiam sie tylko czy ceneo wplaci do 27 na konto $$, ale chyba nie powinno byc problemu

Jesli zalezy Wam na dobrym supporcie mysle ze Afilo bedzie ok. Ostatnio dzwonila do mnie mila pani z Afilo aby poinformowac mnie ze mają nowe ciekawe programy itd... Troche mnie to zaskoczylo...

tunery tv - portal o kartach telwizyjnych

ilustrator - profesjonalna grafika komputerowa

A może chcecie się czegoś dowiedzieć o Bułgarii ?

Jesli zalezy Wam na dobrym supporcie mysle ze Afilo bedzie ok. Ostatnio dzwonila do mnie mila pani z Afilo aby poinformowac mnie ze mają nowe ciekawe programy itd... Troche mnie to zaskoczylo...

hej, dzieki za namiary, wlasnie luknalem tak, ale nie wiem czy jest sens sie logowac, zakladac konto i angazowac. Mam na mysli, czy mozesz nam przyblizyc dzialanie:

- jak wyglada sprawa z wyplatami, raz w miesiacu?

- jaki limit wyplaty?

- program są dostepne tutaj, jednak tylko widze, ze w generali (w okreslonym czasie) mozna zarabiac na kliknieciach (a to mnie przede wszystkim interesuje) - a są tez inne programy?

- ogolna ocena? Wszystko gra, nie robia problemów?

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...

10 dni temu zakupiłem w Easygo przez Tradedoubler wycieczkę. Do dzisiaj nie otrzymałem 2.5% prowizji.

Skasowałem wszystkie ciasteczka w firefoxie i kliknąłem w moją reklamę easygo na mojej stronie, sprawdziłem, pojawiły się nowe cookies, zamówiłem wycieczkę, zapłaciłem od razu a prowizji nie ma.

Chyba pokasuje reklamy easygo z mojej strony, teraz już wiem dlaczego nikt nie kupił wycieczki

z mojej strony tylko zarabiam na klikach w baner.

• 2 tygodnie później...

Bawiłem się swego czasu z tym pośrednikiem.

Niestety rżną jak popadanie.

Na 5 "zakupów kontrolowanych" (inne miasta, inne osoby, inne komputery) zaliczona tylko jedna sprzedaż.

Podobnie z kliknięciami tyle że nie na taką skalę, choć kto wie ulu właściwych unikalnych nie zaliczają jako "nieunikalne".

Nie wiem czy rżnie Tradedoubler czy firmy które korzystają z ich usług ale gra niewarta świeczki, brak możliwości kontroli kusi do nadużyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności