Skocz do zawartości

Ten post edytował ...

yavaho

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I cisza jak w eterze, może Xann się przyzna dlaczego nie ma w jego postach tej wzmianki?

Jak pytałem pod postami które edytował kilkakrotnie nie zauważył pytania.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Moderatorzy - Wy serio myślicie, że na forum są sami idioci i dzieci? Nie wierzę, że nie widzieliście wcześniej pytań do Xanna (i tylko do niego) o to czemu nie ma wzmianki o edycji pod jego postami? Może i nie wiecie dlaczego tak się dzieje, bo jesteście tylko moderatorami, ale proszę nie udawajcie zdziwienia.

Pozdrawiam serdecznie :)

Nie chcę wypowiadać się za pozostałych moderatorów, ale w moim przypadku wygląda to tak:

1. Patrząc na afery, jakie wypływają co chwile na forum, mam wrażenie, jakby znakomita większość społeczności forumowej szukała sobie rozrywki w produkowaniu coraz nowych ploteczek, doszukiwaniu się drugiego dna w każdym poście.

2. Nie muszę niczego udawać, udowadniać komukolwiek czegoś, dlatego nie wdaję się w bezsensowne dyskusje, a takimi topicami, które za bardzo kłują mnie w oczy, trenuję sobie czasem rzuty za 3 :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Noone, tu nie trzeba niczego udawać i to nie jest plotka. Trzeba zapobiec tego typu postępowaniu bo jest nieetyczne w stosunku do nas wszystkich i rodzi niepotrzebne domysły.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

1. Patrząc na afery, jakie wypływają co chwile na forum, mam wrażenie, jakby znakomita większość społeczności forumowej szukała sobie rozrywki w produkowaniu coraz nowych ploteczek, doszukiwaniu się drugiego dna w każdym poście.

2. Nie muszę niczego udawać, udowadniać komukolwiek czegoś, dlatego nie wdaję się w bezsensowne dyskusje, a takimi topicami, które za bardzo kłują mnie w oczy, trenuję sobie czasem rzuty za 3 ;)

Czy tą wypowiedź mam również traktować jakby to była odpowiedź na pierwszego mojego posta w tym wątku?

Teraz nie zapytam czy wogule istnieje coś takiego jak lepszy profil niż Members? Bo już wiem że istnieje.

Tylko dlaczego jedni userzy traktowani są inaczej?

.

@yavaho

Teraz nie zapytam czy wogule istnieje coś takiego jak lepszy profil niż Members? Bo już wiem że istnieje.
Nie, nie istnieje, a w każym razie nic mi o tym nie wiadomo.
Tylko dlaczego jedni userzy traktowani są inaczej?
To pytanie zadaj traktującym jednych userów.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Widzę, że większość ma to za przeproszeniem gdzieś, że jak z kimś rozmawiają to ta osoba może zmieniać swoje poprzednie posty bez żadnej wzmianki o tym, temat tabu rozumiem aha, mój błąd.

Dziękuję.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

FiKaS to nie jest błąd skryptu.

jeżeli w to faktycznie wierzysz...

Xann zachowuje się coraz bardziej nie w porzadku.

Nie jest to fajne dla reszty userów, ale w sumie co to kogo...?

Tylko on na tym traci.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

w IPB musi byc stworzona osobna grupa (moze byc niewidoczna) - by takowe akcje mialy miejsce - nie zauwazylem, zadnego buga w skrypcie

a uzywam go od dawna ;)

moderatorzy faktycznie moga o niczym nie wiedziec - zazwyczaj nie maja dostepu do ACP

ale nie informowanie moderatorow o tym co sie dzieje uwazam za dziwne zjawisko

Prosiłem administrację o zajęcia stanowiska w tej sprawie, jak widać cisza. Można wyciągnąć (mam nadzieję, ze pochopne) wnioski, że administracja faworyzuje część użytkowników, przeczy to polityce "nie promowania" systemów.

Zezwalanie na pewne działania oraz dziwna znajomość ip userów forum przez wspomnianego wyżej użytkownika na to wskazuje.

Więc jak to jest szanowna administracjo?

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Zwyczajnie Xann NIGdY nie ma w zwyczaju edytować swoich postów, to Ci erudyta:

https://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr=

Mi się nie udało w każdym razie znaleźć, ja edytuję jednak choć 1/10 swoich postów.

Pozdrawiam.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności