Skocz do zawartości

Ten post edytował ...

yavaho

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ten myk jest ukartowany przez autora forum po to żebyście mieli czym się zając.

Ej Xann napisz że jesteś nieomylny i tak każdy to wie :D A nie że jakieś tam konszachty albo plotki.

Mi nie przeszkadza, że moje edycje się pokazują a teraz uwaga- walnę Twoją bronią - skoro się Twoje nie ukazują to masz coś do ukrycia :rotfl:

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

To dosyć proste, brak edycji w takiej sytuacji podnosi iloraz inteligencji i to dość wyraźnie. A o to chyba chodzi. A zapomniałem, wiedzy też.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

To ja zrezygnuje z tego konkursu bo potem okaże się że w puli jest 10zł a następna tura była wczoraj :rotfl:

E: Ja bym robił na waszym miejscu print screen'y postów i je doklejał po zauważonej edycji :D z komentarzem Xann edytował post ... ;)

nihil fit sine causa

bogdansenator - błędne odpowiedzi próbuj dalej w puli jest już 10 tys , następna tura zaczyna się za 30 min

Xann, co błędnego jest w twierdzeniu, że osoba która może zmodyfikować swoje pytanie lub odpowiedź bez adnotacji edycja, czyniąc w ten sposób z partnera w dyskusji osobę delikatnie mówiąc mało rozgarniętą a z siebie nad wyraz inteligentną i z bogatą wiedzą na poruszany temat?

A widzisz.

Ja raz zrobiłem tak, że zacytowałem cały tekst, żeby nawet jak przedmówca go zmieni, to żeby wcześniejszy sens był znany.

I jak się dobrze domyśliłem, przedmówca zmienił treść, a ja dostałem ostrzeżenie za cytowanie pełnych postów.

Aha i nie chodzi tu o Xanna. Ale może to jest sposób, choć osobićcie nie uważam Xanna za matołka, żeby zmieniał cytowany poniżej tekst. Xann jest nieomylny, długo się zastanawia nad każdym postem i zwyczajnie nie ma w zwyczaju ich edytować.

A zmiany albo są złudzeniem optycznym, albo chłopaki na PiO stosują synonimizer, albo zwyczajnie Ci się wydawało.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Nic nie jest złudzeniem optycznym :)

Czytasz wątek, potem odpisujesz, a twoja odpowiedz tyczy się jakiegoś konkretnego postu powyżej. Po dodaniu swojego posta okazuje sie że juz nie ma tego tekstu powyżej na ktory odpisywałeś lub został zmieniony, albo za chwilę zostanie zmieniony. W konsekwencji tego możesz wyjść na głupka ktory odpisał wogule nie na temat.

.

wogule

"w ogóle"

Admin forum wprowadza zupełnie nieświadomie (albo i nie) zasadę "dziel i rządź". Xann, być może masz wszystkich w tyłku, ale powinno Ci zależeć na dobrym PR. Promujesz tu swoje produkty, a ich odbiorcami są użytkownicy tego forum.

Wystarczyłoby napisać, że Xann dostał prawa moda, żeby móc szybciej odpisywć na posty dotyczące e-weba czy xannstata i byłoby po sprawie, ale być może lepiej prowokować różne domysły. Ten i różne inne "myki" ze znikającymi postami baaaaaaardzo mocno zmniejszają zaufanie do forum jako bezstronnego medium.

nasze zauwafnie zmniejszają, ale ludzi, którzy tutaj bywają od czasu do czasu i w konkretnej sprawie na takie rzeczy nie zwrócą uwagi, a tak naprawdę forum będzie miejscem reklamowym dla e-weba.

ech.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Część użytkowników z dużym stażem miała możliwość wyłączenia opcji edytowany przez.

I korzystała z tego udając niewiniątka, dzięki za likwidację tej opcji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności